ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Nokia C5: νέο οικονομικό smartphone

Παράλληλα με την έναρξη της CeBIT στο Ανόβερο (διεξάγεται το χρονικό διάστημα 2-6 Μαρτίου), η Nokia παρουσίασε το πρώτο μοντέλο της νέας σειράς Cseries. To Nokia C5 είναι ένα φθηνό smartphone το οποίο προσφέρει στους χρήστες του, μέσω των Ovi Maps, δωρεάν πλοήγηση σε όλo τον κόσμο. Χάρη στους προεγκαταστημένους clients για τα Facebook και MySpace, τα IM προγράμματα Google Talk & Windows Live όπως και τις υπηρεσίες email των Ovi Mail, Google Mail, Nokia Messaging κ.λπ., το Nokia C5 έχει εξοπλιστεί βέλτιστα για την ανταλλαγή δεδομένων και μηνυμάτων με τους φίλους σας στο Web.
Για την πρόσβαση του στο Internet το κινητό χρησιμοποιεί τα ταχύτατα πρότυπα μεταφοράς EDGE, HSDPA και HSUPA. Ανάμεσα στον υπόλοιπο εξοπλισμό του συμπεριλαμβάνονται μια κάμερα των 3,2MPixels, 2,2" οθόνη, A-GPS, MP3-Player, ραδιόφωνο FM και δυνατότητα επέκτασης της μνήμης μέσω καρτών microSD (έως τα 16GB). Στη συσκευασία περιλαμβάνεται και μια κάρτα μνήμης των 2GB.
To Nokia C5 τρέχει το Symbian S60 στην τρίτη του έκδοση, ενώ θα μπει στην αγορά μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του έτους. Η τιμή του θα ανέρχεται στα 135 ευρώ (άνευ φόρου).

Δεν υπάρχουν σχόλια