ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Dell επενδύει στην Αρχιτεκτονική Fluid Data

Η Dell παρουσίασε πρόσφατα την ανανεωμένη σειρά ολοκληρωμένων προϊόντων storage, βασισμένων στη φιλοσοφία της αρχιτεκτονικής Fluid Data, που βοηθούν τους πελάτες να βελτιστοποιήσουν περαιτέρω το χειρισμό των δεδομένων τους, σε κάθε σημείο του κύκλου ζωής τους.
«Η φύση του ΙΤ και ο ρόλος του data center για έναν οργανισμό, αλλάζουν ραγδαία καθώς οι πελάτες αντιμετωπίζουν πολλά και συχνά αντικρουόμενα μοντέλα για την εφαρμογή της τεχνολογίας- από client σε περιβάλλοντα cloud και λύσεις converged υποδομών IT,» αναφέρει ο Darren Thomas, Vice President και General Manager, Dell Storage. 
«Η Dell είναι καλά τοποθετημένη με μια ολοκληρωμένη αρχιτεκτονική αποθήκευσης που μπορεί να βελτιστοποιήσει το χειρισμό των δεδομένων στο σύνολο του κύκλου ζωής τους, μέσω της έξυπνης διαχείρισης και του αυτοματισμού. Η Αρχιτεκτονική Fluid Data της Dell παρέχει νέες δυνατότητες που εξελίσσουν το data center, βοηθώντας τους πελάτες να πετύχουν πραγματικά επιχειρησιακά αποτελέσματα.»
Dell Compellent και Dell PowerVault MD3 
Το λογισμικό Dell Compellent Storage Center 6.3, που παρουσιάστηκε πρόσφατα, παρέχει ενισχυμένη δυνατότητα κλιμάκωσης και επιδόσεις για τα συστήματα storage Dell Compellent. Οι controllers Dell Compellent SC8000 με το λογισμικό Storage Center 6.3 μπορούν να αυξήσουν τις επιδόσεις μέχρι 100% σε σχέση με προηγούμενες εκδόσεις, όταν εκτελούν επιχειρησιακές εφαρμογές1. 
Παράλληλα με αυτή την παρουσίαση, η Dell είναι ο πρώτος πάροχος λύσεων αποθήκευσης που ανακοίνωσε τη δυνατότητα 16Gb Fibre Channel end-to-end- από server σε switch και από εκεί στο storage- διπλασιάζοντας το bandwidth και την ταχύτητα πρόσβασης σε κρίσιμες για την εταιρεία εφαρμογές και δεδομένα.
Σχεδιασμένα για μεσαίες έως μεγάλες επιχειρήσεις και υποδομές cloud computing, τα storage arrays Dell Compellent προσφέρουν τον καλύτερο μηχανισμό αυτόματου tiering, προηγμένη προστασία δεδομένων και μεγαλύτερη ευχρηστία. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά, σε συνδυασμό με τον ιδιαίτερα επεκτάσιμο σχεδιασμό, επιτρέπoυν στους χρήστες να ανανεώνουν το λογισμικό αποθήκευσης χωρίς επιπλέον κόστος και να επεκτείνουν εύκολα την υποδομή τους, χωρίς την ανάγκη ολικής αντικατάστασης. 
Σύμφωνα με το νέο white paper της IDC, που εκπονήθηκε μετά από ανάθεση της Dell, οι εγκαταστάσεις Dell Compellent είχαν σχεδόν διπλάσιο παραγωγικό κύκλο ζωής από αποθηκευτικά συστήματα που δεν είναι Dell, καθώς οι οργανισμοί αντικαθιστούν τα Dell Compellent κάθε 6,9 χρόνια έναντι των 3,5 χρόνων για τα άλλα περιβάλλοντα αποθήκευσης2.
Στις πρόσθετες βελτιώσεις επιχειρησιακών εφαρμογών στο λογισμικό Storage Center 6.3 περιλαμβάνονται:
- Δυνατότητα για σύγχρονο replication που μπορεί να βελτιώσει την ανάκτηση δεδομένων από καταστροφή, αλλά και να δώσει τη δυνατότητα replication σε πολλαπλά απομακρυσμένα σημεία για την επίτευξη μικρότερου χρόνου ανάκτησης (RTO)
- Διευρυμένη ολοκλήρωση με τη Microsoft με υποστήριξη του νέου Windows Server 2012
- Ενισχυμένη ασφάλεια και μειωμένος χρόνος διαχείρισης με το Active Directory και την υποστήριξη LDAP που αυτοματοποιεί και ενσωματώνει τα συστήματα Dell Compellent με ένα εταιρικό directory απαιτώντας μια μόνο διαδικασία πιστοποίησης και εξουσιοδότησης για την παροχή πρόσβασης
- Βελτιωμένη ασφάλεια με την υποστήριξη των απαιτήσεων USGv6/IPv6 για ένα ευρύ φάσμα διαθέσιμων διευθύνσεων IP και
- Τη δυνατότητα να προειδοποιεί έξυπνα και να τοποθετεί όγκους δεδομένων (volumes) σε πολλαπλές συστοιχίες (scale out) με βάση την προληπτική παρακολούθηση των επιδόσεων και της χωρητικότητας

Δεν υπάρχουν σχόλια