ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Windows 8, με Πίνακα Ελέγχου στο taskbar


Στον Πίνακα Ελέγχου (Control Panel) των Windows 8 μπορεί να βρει κανείς όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις του υπολογιστή έτσι ώστε να λειτουργεί σύμφωνα με τις εκάστοτε προτιμήσεις του χρήστη. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να ανοίξετε τον Πίνακα Ελέγχου στα Windows 8, ωστόσο αν η αλλαγή ρυθμίσεων στον υπολογιστή σας είναι καθημερινή ασχολία υπάρχει η δυνατότητα να καρφιτσώσετε το εικονίδιο στο taskbar της κλασικής επιφάνειας εργασίας των Windows 8 για ακόμη πιο εύκολη και γρήγορη πρόσβαση.
ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΑ WINDOWS 8
Αν έχετε ήδη ανοικτό ένα παράθυρο του Πίνακα Ελέγχου των Windows 8 η διαδικασία καρφιτσώματος στο taskbar είναι ιδιαίτερα εύκολη. Ανεξάρτητα από την κατηγορία που βρίσκεστε, πατήστε δεξί κλικ στο εικονίδιο του Πίνακα Ελέγχου (Control Panel) και έπειτα επιλέξτε Καρφίτσωμα αυτού του προγράμματος στη γραμμή εργασιών (Pin this program to taskbar).
Windows 8 Control Panel pin to taskbar
Διαφορετικά, μπορείτε να αναζητήσετε τον Πίνακα Ελέγχου (Control Panel) είτε απευθείας από την οθόνη Έναρξης είτε από την Αναζήτηση (Search) του μενού Charms και έπειτα να πατήσετε δεξί κλικ στο αντίστοιχο εικονίδιο. Για να καρφιτσώσετε το εικονίδιο του Πίνακα Ελέγχου στο taskbar πατήστε στην αντίστοιχη επιλογή που θα εμφανιστεί στο κάτω μέρος της οθόνης.
Windows 8 Control Panel pin to taskbar
Αυτό ήταν! Πλέον θα μπορείτε να ανοίγετε αμέσως ένα νέο παράθυρο του Πίνακα Ελέγχου των Windows 8 από το taskbar. Επίσης, πατώντας δεξί κλικ στο εικονίδιο έχετε τη δυνατότητα να μεταφερθείτε απευθείας σε κατηγορίες και ρυθμίσεις που έχετε επισκεφθεί πρόσφατα.
Windows 8 Control Panel pin to taskbar
Τέλος, αξιοποιώντας ακόμη περισσότερο τις jump lists του taskbar μπορείτε να καρφιτσώσετε αγαπημένες τοποθεσίες του Πίνακα Ελέγχου πατώντας στο εικονίδιο που εμφανίζεται στα δεξιά κάθε επιλογής.

Δεν υπάρχουν σχόλια