ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Toshiba, Νέα σειρά τηλεοράσεων 2013

H Toshiba Europe ανακοίνωσε την νέα σειρά των τηλεοράσεων για το 2013, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή αγορά προϊόντα σχεδιασμένα αποκλειστικά βάσει του νέου design της εταιρίας. Τα πρώτα προϊόντα που αντανακλούν το νέο χαρακτηριστικό design της Toshiba είναι οι τηλεοράσεις HD της σειράς L1, W1 και D1, καθώς και της σειράς L2 και W2.
Τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία του νέου design των προϊόντων είναι οι απαλές καμπύλες των πλαισίων και των θηκών με την φωτεινή λυχνία αναμονής. Το λογότυπο της Toshiba εμφανίζεται στην καθιερωμένη αριστερή πλευρά των προϊόντων. Τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τονίζουν την διακριτική κομψότητα και απόλυτη λεπτότητα του νέου design, προσθέτοντας ένα διαχρονικό μοντερνισμό, προκειμένου να ταιριάζουν σε όλους τους σύγχρονους εσωτερικούς χώρους. Το νέο design χαρακτηρίζεται από καθαρά σχήματα τα οποία τονίζουν την κομψή εμφάνιση των νέων προϊόντων. Συγκεκριμένα, η λεπτή πρόσοψη και το περίγραμμα αναδεικνύουν αυτό το design. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η σειρά τηλεοράσεων L7, η οποία μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα stand το οποίο ταιριάζει με την εξαιρετικά λεπτή οθόνη. Το νέο design των προϊόντων της Toshiba δεν σταματά στον εξωτερικό σχεδιασμό των προϊόντων.
Τα βοηθητικά προϊόντα, η συσκευασία και το γραφικό περιβάλλον του χρήστη είναι όλα σχεδιασμένα με βάση το νέο design. Τα εικονίδια και τα κουμπιά στα νέα τηλεκοντρόλ των τηλεοράσεων έχουν ξανασχεδιαστεί, έτσι ώστε να έχουν εξίσου κομψό σχεδιασμό με τα προϊόντα, παραμένοντας εύχρηστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια