ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

AOC I1601P: Νέα φορητή οθόνη 15,6’’ με υβριδική σύνδεση USB-C και USB-A

 AOC I1601P: Νέα φορητή οθόνη 15,6’’ με υβριδική σύνδεση USB-C και USB-A

Η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC επεκτείνει τη γκάμα των φορητών οθονών της με τη νέα I1601P. Οι φορητές οθόνες είναι μια εύκολη λύση για την επέκταση μιας οθόνης σε στήσιμο πολλών οθονών, είτε εν κινήσει, είτε στην εργασία, ή στο μικρό οικιακό γραφείο. Η 15,6’’ (39,5 εκ.) I1601P είναι συμπαγής και παρόμοια σε μέγεθος με τις οθόνες laptop. Η I1601P διαθέτει ανάλυση Full HD και τεχνολογία IPS panel για να παράγει πλούσια χρώματα, ευκρίνεια και ευρείες γωνίες θέασης (170/170 °). Μπορεί να συνδεθεί μέσω εισόδου USB-A και USB-C, όλα χάρη στη λύση ενός καλωδίου (το καλώδιο συμπεριλαμβάνεται στο κουτί).

Είτε εργάζεστε από το σπίτι είτε σε ένα γραφείο, μια δεύτερη οθόνη ενισχύει την παραγωγικότητα διπλασιάζοντας αποτελεσματικά το χώρο στην επιφάνεια εργασίας. Για πολλούς είναι προφανές ότι η εργασία σε μία οθόνη, όπως μια οθόνη laptop, εμποδίζει τη ροή εργασίας προκαλώντας έναν γεμάτο και υπερφορτωμένο χώρο εργασίας.

Φυσικά, αυτό ισχύει και όταν εργάζεστε εν κινήσει. Οι χρήστες που έχουν συνηθίσει να εργάζονται με δύο οθόνες στο γραφείο τους θα απαιτήσουν την ίδια αύξηση της παραγωγικότητας και στο δρόμο, στο τρένο ή στο αεροπλάνο και σε κάθε εξωτερικό περιβάλλον.

Οι φορητές οθόνες της AOC είναι μια εξαιρετική λύση σε αυτές τις περιπτώσεις. Η γκάμα των φορητών οθονών της διαθέτει πολλές επιλογές. Για παράδειγμα, η I1601FWUX προσφέρει φορητή οθόνη 15,6’’ με σύνδεση USB-C, ενώ η I1659FWUX προσφέρει παρόμοιο panel με τεχνολογία USB DisplayLink χρησιμοποιώντας τη θύρα USB-A.

Η ολοκαίνουργια οθόνη I1601P συνδυάζει τα καλύτερα και των δύο, χάρη στην υβριδική λύση ενός καλωδίου. Για laptops και συσκευές εξοπλισμένες με USB-C, η 1601P μπορεί εύκολα να συνδεθεί μέσω ενός μόνο καλωδίου USB-C. Η σύνδεση θα ενεργοποιήσει την οθόνη και θα μεταφέρει το σήμα βίντεο μέσω της εναλλακτικής λειτουργίας USB DisplayPort.

aoc-portable-display-1.jpg


Ευελιξία άνευ ορίων

Ενώ η τεχνολογία USB-C γίνεται πιο κοινή, οι παλαιότεροι φορητοί υπολογιστές και συσκευές ενδέχεται να μην έχουν αυτήν τη θύρα. Σε αυτήν την περίπτωση, η τεχνολογία DisplayLink μεταφέρει σήμα βίντεο μέσω της κανονικής θύρας USB-A, προσφέροντας την εξέλιξη της άμεσης παραγωγικότητας σε μια εντελώς νέα γκάμα παλαιότερων και νεότερων συσκευών. Οι DisplayLink drivers μπορούν να εγκατασταθούν σε μια ποικιλία λειτουργικών συστημάτων, συμπεριλαμβανομένων των Windows, macOS, Android, ChromeOS και Ubuntu.

Η ευέλικτη χρήση τόσο για παλαιούς όσο και για σύγχρονους υπολογιστές επιτρέπει πολλά σενάρια στα οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί η I1601P. Σε επιχειρήσεις και σπίτια όπου ορισμένες συσκευές ενδέχεται να διαθέτουν USB-C και μερικές μόνο USB-A, η I1601P διασφαλίζει ότι η οθόνη μπορεί να επεκταθεί. Το πρόσθετο πλεονέκτημα μιας δευτερεύουσας οθόνης είναι τεράστιο. Η μία οθόνη μπορεί να εμφανίσει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή έναν πελάτη συνομιλίας, ενώ η άλλη εμφανίζει ένα έγγραφο του Word ή ένα υπολογιστικό φύλλο. Ή μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο στη μία οθόνη και να σημειώνετε στην άλλη. Εξαρτάται από τη φαντασία σας!

Πάρτε την παντού με ασφάλεια

Ο σχεδιασμός της I1601P είναι λιτός, με γκρι αλουμίνιο στο πίσω μέρος και λεπτές μαύρες στεφάνες στο μπροστινό μέρος. H συμπεριλαμβανόμενη θήκη SmartCase μπορεί να προστατεύσει την οθόνη από γρατσουνιές όταν μεταφέρεται, επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αναδιπλούμενη βάση. Με βάρος μόλις 800 γρ, η οθόνη είναι αρκετά ελαφριά για να μεταφέρεται σε μια τσάντα ή σακίδιο σε αεροπλάνα και τρένα, ή σε μια καθημερινή διαδρομή.

Η A1601P της AOC χρησιμοποιεί IPS panel 15,6’’ με ανάλυση 1920 x 1080, διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 60 Hz και χρόνο απόκρισης 5 ms GtG. Με επίπεδο φωτεινότητας 220 nits και αντιθαμβωτική επίστρωση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις περισσότερες συνήθεις συνθήκες φωτισμού. Η τεχνολογία LowBlue μπορεί να ενεργοποιηθεί για τη μείωση του δυνητικά επιβλαβούς μπλε μήκους κύματος. Η I1601P μπορεί να χρησιμοποιηθεί και οριζόντια και κατακόρυφα. Η πρόσβαση στο μενού OSD γίνεται μέσω των φυσικών κουμπιών και επίσης μέσω του λογισμικού i-Menu, όπου μπορεί να ενεργοποιηθεί η λειτουργία Auto-Pivot.

Η AOC I1601P θα είναι διαθέσιμη από τον Αύγουστο του 2021 με προτεινόμενη τιμή λιανικής στα €239.

Δεν υπάρχουν σχόλια