ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mr Bitcoin Αλεξάντερ Βίνικ: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου για κρυφές συνομιλίες Ελλάδας και Αμερική


 Χείμαρρος αποκαλύψεων η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου για την υπόθεση Mr Bitcoin, του Αλεξάντερ Βίνικ. Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ελληνίδα συνήγορος του Ρώσου τεχνικού που συνελήφθη στην Ελλάδα τον Ιούλιου 2017, όντας ο “γκουρού” των κρυπτονομισμάτων, και το 2021 με απόφαση του Εφετείου Παρισίων, κατέπεσε οριστικά το κατηγορητήριο εναντίον του και επισφραγίσθηκε η αθώωσή του για την συντριπτική πλειοψηφία των κατηγοριών, αποκάλυψε στοιχεία- φωτιά που μαρτυρούν σύμφωνα με την κ. Κωνσταντοπούλου την συνεργασία του Υπουργείου Δικαιοσύνης της Ελλάδας με το Υπουργείου Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Δείτε Ακόμα: Windows 11 δωρεάν update Αποκτήστε πρώτα τα Windows 10 με 7,99€

Mr Bitcoin Αλεξάντερ Βίνικ: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου "δίνει" κρυφές συνομιλίες Ελλάδας και Αμερικής

Σε συνέχεια την θριαμβευτικής νίκης-αθώωσης του Αλεξάντερ Βίνικ, τον οποίον επιζητούσαν για σύλληψη τρείς χώρες -Ρωσία, Αμερική, Γαλλία- η κυρία Κωνσταντοπούλου και η μητέρα του Αλεξάντερ, Βέρα Βίνικ, παραχώρησαν σήμερα μια συνέντευξη Τύπου στην οποία η πρώτη (κ. Κωνσταντοπούλου) έφερε στο φως της δημοσιότητας συνομιλίες- στοιχεία που αποδεικνύουν την κατά την άποψή της κυβερνητική εμπλοκή στην υπόθεση και την δεύτερη (Βέρα Βίνικ) να περιγράφει στου Έλληνες πολίτες την δυσοίωνη κατάσταση που βιώνει τα τελευταία 4 χρόνια η οικογένεια της.Τα έγγραφα-στοιχεία που παρέθεσε η κυρία Κωνσταντοπούλου υποδηλώνουν σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην συνέντευξη τύπου, την συνεχή παρέμβαση των Ηνωμένων Πολιτειών στην κυβέρνηση της Ελλάδας αναφορικά με δικαστικά ζητήματα προκειμένου να καταστρατηγηθούν τα δικαιώματα του Mr Bitcoin.

Ο Mr Bitcoin Αλεξάντερ Βίνικ συνεχίζει να είναι κρατούμενος στη Γαλλία και απειλείται με έκδοση στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Ο λόγος για τον οποίον -σύμφωνα με την κυρία Κωνσταντοπούλου- η Αμερική επιθυμεί να βρίσκεται ο Ρώσος τεχνικός υπό την κατοχή τους είναι επειδή θα αποτελεί “όπλο” στα χέρια τους ενάντια στην Ρωσία. Επιζητούν να τον χρησιμοποιήσουν στον επί χρόνια ενεργό κυβερνοπόλεμο μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας.

Δείτε Ακόμα: Ο Gavin Heaton μιλάει στο SecNews για την φυλάκιση του IT Manager, Barry Stannard

Στην συνέντευξη, η Ελληνίδα συνήγορος ανέφερε τρία αποκαλυπτικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Mr Bitcoin Αλεξάντερ Βίνικ υπήρξε και συνεχίζει να είναι θύμα δικαστικών παρεμβάσεων επι των διαδικασιών έκδοσής του. Η δικαστική του περιπέτεια οφείλεται, σύμφωνα με την συνήγορό του, σε ανταλλαγές συνεννοήσεων μεταξύ του Υπουργείου Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και του Υπουργείου Δικαιοσύνης της Ελλάδας. Οι εν λόγω συνενονήσεις για την έκδοση του Αλεξάντερ, σύμφωνα με την εγνωσμένου νομικού κύρους κ. Κωνσταντοπούλου, οδήγησαν σε καταπάτηση των δικαιωμάτων του πελάτη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια