ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Windows 11 ISO χωρίς να μπλέκεις με το πρόγραμμα Windows Insider


 
Το UUP Dump είναι ο πιο πρακτικός και εύκολος τρόπος να πάρουμε ISO αρχεία, από οποιαδήποτε Insider Windows 10 ή Windows 11 έκδοση, αρκεί η Microsoft να την έχει διαθέσει. Θα πρέπει να σημειώσουμε, ότι δεν χρειάζεται να γίνεις μέλος του Windows Insider προγράμματος για να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις Insider builds. Μπορείς να κατεβάσεις πολύ εύκολα και να εγκαταστήσεις οποιαδήποτε Insider build από το UUP Dump και όταν υπάρξει μια Insider build upgrader έκδοση να την κατεβάσεις και να αναβαθμίσεις την εγκατάσταση.

  • Αρχικά θα πρέπει να μεταβούμε στο https://uupdump.net/
  • Στη συνέχεια θα πρέπει να επιλέξουμε το Insider channel και την προτιμώμενη αρχιτεκτονική. Σημειώστε, ότι τα Windows 11 μέχρι και τη στιγμή που γράφεται το άρθρο, είναι διαθέσιμα μόνο στο Dev Channel, ενώ δεν υπάρχει 32 bit έκδοση. Και όπως φαίνεται στο screenshot, αφού επιλέξουμε την 64bit έκδοση του Dev channel θα μας βγάλει την έκδοση Cumulative Update for Windows 11 (10.0.22000.51) που είναι και το αρχείο που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιμή.
  • Το επιλέγεις και στη συνέχεια θα κληθείς να επιλέξεις την γλώσσα και τέλος την έκδοση ή τις εκδόσεις που θα συμπεριληφθούν στο ISO. Προτείνουμε να επιλέξεις τα Home και Pro. Και τέλος, επιλέγουμε το Download and Convert to ISO ενώ θα πρέπει να επιλέξεις και στην ενότητα των Conversion options το Include Updates, για να κατεβάσει και τις ενημερώσεις που έχει κυκλοφορήσει η Microsoft μέχρι τώρα.

Μόλις ακολουθήσεις αυτά τα βήματα, και πατήσεις Create download package, θα κατέβει στο PC σου ένα zip. Κάνεις δεξί κλικ πάνω σε αυτό, πιέζεις properties και πατάς στο Unblock. Ξανά επιλέγεις δεξί κλικ και Extract all, για να το αποσυμπιέσεις. Μόλις θα κάνεις αποσυμπίεση, θα δεις έναν φάκελο και μέσα σε αυτό ένα αρχείο uup_download_windows.cmd το οποίο και θα πρέπει να τρέξουμε.

windows 11 iso

Από εκεί και πέρα αναλαμβάνει δουλειά το PC σου να κατεβάσει τα αρχεία και να δημιουργήσει το ISO για να μπορέσεις μετά εσύ να προβείς σε καθαρή εγκατάσταση των Windows 11. Θα χρειαστεί κάποια ώρα ακόμη και σε δυνατά laptops, οπότε μην σε ανησυχείς καθόλου. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα δεις το νέο ISO στο φάκελο που έκανες extract το zip παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια