ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Soundmojis: Το νέο χαρακτηριστικό του Facebook Messenger

 Soundmojis: Το νέο χαρακτηριστικό του Facebook Messenger

Η Facebook προσθέτει ένα νέο χαρακτηριστικό στο Messenger, τα Soundmojis τα οποία θα επιτρέπουν στους χρήστες να στέλνουν σύντομα κλιπ ήχου με βάση τα emojis στη συνομιλία.

Ένα Soundmoji μπορεί να είναι ένα χειροκρότημα, ένα τύμπανο ή ένα γέλιο αλλά και ένας διάλογος από το Fast & Furious 9. Σύμφωνα με τη Facebook, η βιβλιοθήκη των Soudmojis θα ενημερώνεται τακτικά με περισσότερο περιεχόμενο. Μάλιστα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι είναι ενθουσιασμένη που θα κυκλοφορήσει εγκαίρως το χαρακτηριστικό για την Παγκόσμια Ημέρα Emoji στις 17 Ιουλίου.

soundmojis.jpg

Για να δοκιμάσετε το Soundmojis, ανοίξτε την εφαρμογή Messenger του Facebook και επιλέξτε μια επαφή για να ξεκινήσετε τη συνομιλία. Κάντε κλικ στο εικονίδιο smiley και, στη συνέχεια, επιλέξτε το σύμβολο του μεγάφωνου. Τότε θα εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο που θα σας επιτρέψει να κάνετε προεπισκόπηση και να στείλετε το Soundmojis.

Σύμφωνα με το Statista.com, η πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων Messenger έχει 1.3 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες. Κάθε μέρα αυτοί οι χρήστες στέλνουν πάνω από 2,4 δισεκατομμύρια μηνύματα με emojis. Με την εισαγωγή του Soundmojis, οι χρήστες θα έχουν μια άλλη επιλογή να εκφραστούν χωρίς να χρειάζεται να πουν κάτι παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια