ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Copy-Paste πανεύκολα μεταξύ συσκευών Android και Windows

 Copy-Paste πανεύκολα μεταξύ συσκευών Android και Windows

Η Microsoft προσφέρει πλέον σε όλους τους χρήστες τη δυνατότητα αντιγραφής - επικόλλησης (copy-paste) μεταξύ συσκευών Android και υπολογιστών Windows μέσω του SwiftKey. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να μεταφέρεις με ευκολία κείμενο και links από τη μία συσκευή στην άλλη.

Η ενσωμάτωση του SwiftKey στο λειτουργικό σύστημα Windows σε συνδυασμό με την αντίστοιχη mobile εφαρμογή για συσκευές Android ουσιαστικά ξεκλειδώνει την πρόσβαση σε ένα Cloud Clipboard όπου συγχρονίζονται οι ενέργειες του χρήστη μεταξύ των δύο συσκευών. Το copy-paste λειτουργεί και στις δύο διαδρομές (από Android σε Windows και το αντίστροφο), αλλά μόνο για το τελευταίο αντικείμενο που έχεις αντιγράψει.

Απαιτείται λειτουργικό σύστημα Windows 10 ή Windows 11, όπως και η τελευταία έκδοση του SwiftKey για συσκευές Android, ενώ θα πρέπει να είσαι προφανώς συνδεδεμένος στον ίδιο λογαριασμό Microsoft και στις δύο συσκευές. Η εταιρεία τονίζει, επίσης, ότι αυτά που αντιγράφεις παραμένουν στο Cloud Clipboard μόνο για 60 λεπτά, επομένως, εάν θες να πραγματοποιήσεις την επικόλληση στον υπολογιστή ή στην Android συσκευή σου θα χρειάστεί να το έχεις κάνει μέσα σε αυτό το χρονικό περιθώριο.

Μπορείτε να βρείτε οδηγίες για τη διαδικασία εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια