ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τεχνολογία: 5+1 τηλεοράσεις για το υπνοδωμάτιο


 Το υπνοδωμάτιο αποτελεί πιθανότατα το δεύτερο δημοφιλέστερο μέρος για την τηλεόραση στο σπίτι -μετά το σαλόνι. Είτε για ένα επεισόδιο από την αγαπημένη σου σειρά, είτε για καμιά ταινία, είτε για λίγο gaming μέχρι να σε πάρει ο ύπνος, τίποτα δε συγκρίνεται με την άνεση του συνδυασμού TV και κρεβατιού. Η περίοδος πάντως είναι ό,τι πρέπει (Black Friday κανείς…;) για να εξοπλίσεις καταλλήλως το δωμάτιό σου, οπότε τι θα ‘λεγες να ρίχναμε μια ματιά σε 5+1 τηλεοράσεις που αξίζουν την προσοχή σου;

LG 43UP75006 LED 43” 4K Ultra HD

 

Στις 43 ίντσες για να χωρά παντού, ακόμα κι εκεί που ο χώρος είναι περιορισμένος, η τηλεόραση 43UP75006 της LG είναι ένα LED μοντέλο με 4K Ultra HD ανάλυση που θα δώσει άλλη αίσθηση στην ψυχαγωγία σου -όποιον τύπο περιεχομένου κι αν επιλέξεις. Το Active HDR και το Filmmaker Mode θα σου επιτρέψουν να απολαύσεις κάθε ταινία ακριβώς όπως την οραματίστηκε ο δημιουργός της. Παράλληλα το Game Optimizer θα σου χαρίσει αξέχαστες εμπειρίες gameplay παίζοντας τα αγαπημένα σου indies και blockbusters, τη στιγμή που ήχος Ultra Surround θα δημιουργήσει ένα επιβλητικό περιβάλλον με εσένα στο επίκεντρο. Το έξυπνο λειτουργικό webOS σε συνδυασμό με το περιβάλλον LG ThinQ, τέλος, κάνουν τον χειρισμό και την αλληλεπίδραση μαζί της παιχνίδι.

Xiaomi Mi P1 LED 50” 4K Ultra HD

 

Προσιτή οικονομικά αλλά αποτελώντας μια αξιόλογη πρόταση, η Xiaomi Mi P1 είναι ένα μοντέλο στις 50 ίντσες, κατάλληλο ακόμα και για κρεβατοκάμαρες πιο μικρές σε μέγεθος. Έρχεται με 4Κ ανάλυση προκειμένου να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο με κρυστάλλινη εικόνα, ενσωματώνοντας παράλληλα τεχνολογίες Dolby Audio και DTS-HD για… κινηματογραφικές εμπειρίες. Τα δύο ηχεία των 10 W έκαστο θα σου προσφέρουν εντυπωσιακό ήχο, εξαλείφοντας την ανάγκη για soundbar. Υποστηρίζοντας Wi-Fi και Bluetooth, η τηλεόραση της Xiaomi θα συνδεθεί στο οικιακό σου δίκτυο και σε κάθε άλλη φορητή συσκευή που χρησιμοποιείς χωρίς τον βραχνά των καλωδίων, τη στιγμή που η πλατφόρμα Android TV 10 θα κάνει τον χειρισμό της παιχνίδι, δίνοντάς σου την ευκαιρία να κατεβάσεις πάνω από 7000 apps.

Samsung 55Q80A QLED 55” 4K Ultra HD

 

Για εσένα που αναζητάς μια premium πρόταση για την κρεβατοκάμαρά σου, η Samsung έχει την καλύτερη δυνατή. Με σχεδιασμό Stylish Q, η 55Q80A είναι μία QLED πρόταση στις 55 ίντσες και σε 4K ανάλυση. Όπως προδίδει και η ονομασία της, βασίζεται στην τεχνολογία Quantum Dot, έχοντας τη δυνατότητα να απεικονίζει το 100% του όγκου χρώματος. Τι σημαίνει αυτό; Πάνω από ένα δισεκατομμύριο (!) αποχρώσεις για εικόνες εκπληκτικής αντίθεσης και μοναδικής φωτεινότητας που κόβουν την ανάσα. Απόλαυσε ρεαλιστικές εμπειρίες θέασης με Direct Full Array 12x, Quantum HDR 12x και Quantum Processor 4K για έντονα λευκά και πραγματικά μαύρα. Υποστηρίζεται HDR10+ και Motion Xcelerator Turbo+ στα 120 Hz για ομαλή εικόνα και gaming, ακόμα κι όταν η δράση εκτυλίσσεται ακατάπαυστα.

Turbo-X TXV-AU4980SMT LED 49” 4K Ultra HD

 

Η πλέον value for money πρόταση, η Turbo-X TXV-AU4980SMT συνιστά μια πανέξυπνη αγορά. Σε άκρως χαμηλή τιμή, θα σου προσφέρει κρυστάλλινη εικόνα σε 4K ανάλυση και άμεση πρόσβαση στο αγαπημένο σου περιεχόμενο όποια πλατφόρμα ή εφαρμογή κι αν χρησιμοποιείς -από Netflix και Amazon Prime Video, μέχρι YouTube και Spotify. Η τηλεόραση τρέχει λειτουργικό Android TV, κάτι που σημαίνει ότι θα έχεις πρόσβαση στο Play Store προκειμένου να κατεβάσεις τα apps που χρειάζεσαι. Υποστηρίζει Dolby Vision και HDR10 για ακόμα μεγαλύτερη αντίθεση και εικόνα με σπουδαία λεπτομέρεια, καθώς επίσης και ασύρματη συνδεσιμότητα Wi-Fi και Bluetooth για να μη μπλέκεις με καλώδια. Χάρη στο Google Assistant, τέλος, θα την ελέγχεις με φωνητικές εντολές πατώντας απλά το σχετικό πλήκτρο στο τηλεχειριστήριό της.

Sony Bravia KD-43X80J LED 43” 4K Ultra HD

 

Συμπαγής και κομψή, η Sony KD-43X80J είναι ό,τι πρέπει για ‘σένα που ψάχνεις μια τηλεόραση μικρή μεν που όμως δε στερείται δυνατοτήτων δε. Ανήκει στη σειρά Bravia X80J, ενσωματώνοντας τις ίδιες τεχνολογίες αιχμής με τα μεγαλύτερου μεγέθους μοντέλα: 4K HDR Processor X1, 4K X-Reality PRO, Motionflow XR και Object-based HDR remaster. Η οθόνη TRILUMINOS θα γεμίσει το δωμάτιο με ολοζώντανα χρώματα ενώ αντίστοιχα, τα δύο ηχεία των 10 W πλαισιωμένα από τις τεχνολογίες Full Range και Bass Reflex (στο πλαίσιο του ενιαίου συστήματος X-Balanced Speaker) θα φτιάξουν ατμόσφαιρα σε χρόνο μηδέν. Η τηλεόραση της Sony είναι συμβατή με Apple AirPlay και Home Kit, διαθέτει Chromecast καθώς επίσης και πλήρες προφίλ συνδεσιμότητας με Wi-Fi, Bluetooth, τέσσερις θύρες HDMI και eARC.

Samsung The Frame QLED 50” 4K Ultra HD

 

Αν πάλι προτιμάς κάτι πιο διακριτικό για την κρεβατοκάμαρά σου και η ιδέα μιας τυπικής τηλεόρασης δε σε ενθουσιάζει και ιδιαίτερα, η The Frame της Samsung είναι η τέλεια πρόταση. Σχεδιασμένη ώστε να μοιάζει με πίνακα ζωγραφικής και όχι smart TV τελευταίας τεχνολογίας, διαθέτει εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο και πάχος 24,9 χιλιοστών, θυμίζοντας κορνίζα. Όταν είναι απενεργοποιημένη, το Art Mode θα τη μετατρέψει σε πραγματικό έργο τέχνης, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να επιλέξεις την προβολή των σπουδαιότερων πινάκων, επιλέγοντας μέσα από πάνω από 1400 αριστουργήματα που θα βρεις στο Art Store. Κατά τα άλλα ενσωματώνει τεχνολογία Quantum Dot και επεξεργαστή Quantum Processor 4K ενώ με το σύστημα One Invisible Connection θα βάλει τέλος στη… ζούγκλα των καλωδίωνwi

Δεν υπάρχουν σχόλια