ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

3D ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ: Πώς θα μοιάζουν οι άνθρωποι το 3000 μΧ λόγω της τεχνολογίας


Προς το χειρότερο φαίνεται ότι θα μεταλλαχθεί το ανθρώπινο είδος σε 800 χρόνια από σήμερα λόγω της χρήσης κινητών και τάμπλετ. 

Σύμφωνα με ένα εικονικό μοντέλο προσομοίωσης του ανθρώπου το 3000 μΧ, οι άνθρωποι θα έχουν καμπούρα, κυρτά άκρα, μεγαλύτερο  κεφάλι αλλά με μικρότερο εγκέφαλο και δεύτερο σετ βλεφάρων, για να προστατεύουν τα μάτια τους από την ακτινοβολία. 

Οι ερευνητές δημιούργησαν την Mindy – αυτό το κουρασμένο και γερασμένο μοντέλο νεαρού ανθρώπου στο μέλλον – για να ταρακουνήσουν τους σημερινούς ανθρώπους. 

Εκτός από τα παραπάνω χαρακτηριστικά, ο άνθρωπος του μέλλοντος εξελικτικά θα αποκτήσει συρρικνωμένο λαιμό και «παλάμη πληκτρολόγησης», τα δάχτυλά του δηλαδή δεν θα κλέινουν αλλά θα είναι «αγκυλωμένα» στη θέση με την οποία κρατάμε σήμερα το κινητό και πληκτρολογούμε.

Μιλώντας στο Toll Free Forwarding, ο Dr Nikola Djordjevic από το Med Alert Help εξήγησε: «Ο τρόπος με τον οποίο κρατάμε τα τηλέφωνά μας μπορεί να προκαλέσει πίεση σε ορισμένα σημεία επαφής – προκαλώντας έτσι τα δάχτυλά μας να μην κλείνουν το οποίο είναι γνωστό ως σύνδρομο cubital tunnel.

Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια