ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ASUS ROG G501: Gaming laptop με GTX 960M και τιμή 2.000$

Η ASUS ανακοίνωσε ένα νέο gaming laptop της οικογένειας προϊόντων ROG με την ονομασία ROG G501. Είναι η εξέλιξη του GX500 και είναι ένα από τα πιο λεπτά laptop στην κατηγορία του με συνολικό ύψος 2,06 εκ. Το βάρος του αγγίζει τα 2 κιλά για τις εκδόσεις χωρίς την οθόνη αφής κι αυτό το καθιστά μια από τις κορυφαίες επιλογές για φορητό gaming.
Το ROG G501 απευθύνεται σε gamers και ενθουσιώδεις χρήστες, που σημαίνει πως η απόδοση και οι καλαισθησία είναι σημαντικοί παράγοντες. Ο συνδυασμός χρωμάτων κόκκινου και μαύρου, που είναι σήμα κατατεθέν για τα προϊόντα ASUS ROG δε λείπει και το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο ολοκληρώνει ένα μοναδικό design που αγκαλιάζεται από το αλουμινένιο του περίβλημα.
ASUS ROG G501 (GTX-960M)
Λειτουργεί σε άριστες θερμοκρασιακές τιμές λόγω της τεχνολογίας Hyper Cool, η οποία αποτελείται από δύο αθόρυβους ανεμιστήρες, ξεχωριστά για τη CPU και τη GPU, που λειτουργούν αυτόνομα.
Το Hardware είναι το δυνατό του σημείο, καθώς έρχεται με τετραπύρηνο Intel Core i7 και την ολοκαίνουργια mobile GPU της Nvidia, GeForce GTX 960M με ως 4GB GDDR5 vRAM. Η επιλογή αυτού του συνδυασμού hardware έχει ως αποτέλεσμα την απεικόνιση σε ανάλυση Ultra High Definition (3840×2160 pixel) σε μια οθόνη 15,6 ιντσών με 8.2 εκατομμύρια πίξελ και 178° γωνία θέασης για την απόλυτη εμπειρία ζωντανών λεπτομερειών και χρωμάτων. Φυσικά, θα υπάρξουν και εκδόσεις με οθόνη αφής ή/και οθόνη Full HD.
Η αποθηκευτικότητα του θα αποτελείται από τη δυνατότητα επιλογής SSD με μέγιστο όριο τα 512GB βασισμένο στο πρότυπο PCIe x4, το οποίο παρέχει σχεδόν διπλάσιες ταχύτητες από SATA III SSD ή δεκαεξαπλάσιες από έναν SATA III ΗDD. Επίσης προαιρετική θα είναι και η θύρα Intel Thunderbolt, η οποία προσφέρει σχεδόν διπλάσιο εύρος μεταφοράς δεδομένων από μία θύρα USB 3.0.
ASUS ROG G501 (GTX-960M)
Τέλος, άλλες μέθοδοι συνδεσιμότητας και δικτύωσης που περιλαμβάνονται είναι 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth 4.0, τυπικός SD Card Reader, μία θύρα HDMI 2.0, μια εξωτερική θύρα SATA, υποδοχές για 2CH headset και 2xUSB 3.0 θύρες.
Όσον αφορά τον ήχο, η Asus δε μας απογοήτευσε καθόλου. Το G501 περιλαμβάνει ήχο ASUS Sonic Master, σε συνεργασία με την ICEpower και την ποιότητα της Bang & Olufsen για υψηλή ποιότητα ήχου. Μέσα από τον οδηγό της ASUS, AudioWizard, δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να διαλέξουν μέσα από 5 προρυθμισμένες επιλογές την κατάλληλη ρύθμιση για διαφορετικούς τύπους παιχνιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια