ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέες δοκιμές για το καλύτερο Antivirus για τα Windows 8.1

Virus / Firewall
Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να βρείτε μια νέα λύση antivirus για τον υπολογιστή του σπιτιού σας, επειδή το ινστιτούτο ασφάλειας AV-TEST που παρέχει υπηρεσίες στους τομείς της IT ασφάλειας και της έρευνας πάνω στις anti-virus εφαρμογές πραγματοποίησε μία νέα σειρά δοκιμών και πρόσφατα δημοσίευσε μια νέα σειρά δοκιμών που αποκαλύπτει τα καλύτερα προϊόντα ασφαλείας για τα Windows 8.1 (οικιακούς χρήστες).

Έτσι το αποτέλεσμα της έρευνας για την πλειοψηφία των περισσοτέρων antivirus εφαρμογών στην αγορά αυτή τη στιγμή είναι ότι για τα Windows 8.1, το #Bitdefender Internet Security 2015, το #Kaspersky Internet Security 2015 και το Qihoo 360 Antivirus 5.0 είναι σήμερα η καλύτερες επιλογές. Τα τρία προϊόντα ασφαλείας πέτυχαν τη μέγιστη βαθμολογία 6 σημείων από 6 σε τρεις βασικές κατηγορίες, δηλαδή την προστασία, την απόδοση και τη χρηστικότητα.

Προφανώς, δεν είναι έκπληξη ότι οι εφαρμογές των εταιρειών Bitdefender και Kaspersky είναι στην κορυφή, καθώς και οι δύο έχουν τις πιο ισχυρές λύσεις antivirus στην αγορά για πολλά χρόνια τώρα, αλλά η εξέλιξη από την κινεζική ανάπτυξη λογισμικού ασφαλείας Qihoo είναι σίγουρα ένα από τα αναπάντεχα πράγματα για τις δοκιμές του Φεβρουάριου 2015.

Το Antivirus Qihoo 360 μπλοκάρει 100% το zero-day malware που ανακαλύφθηκε τις τελευταίες 4 εβδομάδες. Αν είστε ένας από τους πολλούς χρήστες που δεν έχετε λογισμικό ασφάλειας τρίτων, και έχετε το Windows Defender, τότε αξίζει να σημειωθεί ότι το AV-TEST προσέφερε 0 βαθμολογία 6 σημείων από 6 για τη προστασία και έλαβε επίσης 3,5 μονάδες για τις απόδοση και 6 για την χρηστικότητα.

Σε ό, τι αφορά τις δωρεάν λύσεις anti-virus, το AVG Anti-Virus Free Edition 2015 σημείωσε, 4 βαθμούς για τηνπροστασία, 5 βαθμούς για την απόδοση και 6 μονάδες για τη χρηστικότητα. Το Avast είναι επίσης από τις καλύτερες επιλογές με 6 βαθμούς για την προστασία, 4 για την απόδοση και 5,5 μονάδες για την χρηστικότητα.

1 σχόλιο: