ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΚΑΒΓΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ...ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΟΡΕΜΑ

 

Από τότε που το Internet έγινε το "απόλυτο μέσο" έχουν δει πολλά πράγματα τα μάτια μας, και άλλα τόσα από ότι φαίνεται δεν τα βλέπουμε σωστά. Άλλωστε είναι και θέμα..."αντίληψης". Ένα γυναικείο φόρεμα, κόντεψε να... διαλύσει το Internet εχθές, αφού χιλιάδες χρήστες σε κοινωνικά δίκτυα, blogs και forums υποστήριζαν ότι έχει λευκό-χρυσό χρώμα, ενώ άλλοι έλεγαν πως είχε μπλε-μαύρο χρώμα.
Σύμφωνα με τουλάχιστον μία δημοσκόπιση, τα τρία τέταρτα των ανθρώπων βλέπουν ότι το φόρεμα είναι λευκό-χρυσό, ενώ οι υπόλοιποι ότι είναι μπλέ-μαύρο.

Τι έχει συμβεί; Την περασμένη Πέμπτη, ένας χρήστης με το όνομα Swiked "σήκωσε" μία φωτογραφίαενός φορέματος στο Tumblr, και στην συνέχεια η ανάρτηση του βρήκε τον δρόμο της για το BuzzFeed. Στην ανάρτηση ρωτούσε τι χρώμα έχει το φόρεμα, γιατί κάποιοι το βλέπουν λευκό με χρυσό ενώ κάποιοι άλλοι μπλε με μαύρο. "Guys please help me - is this dress white and gold, or blue and black? Me and my friends can’t agree and we are freaking the fuck out".

Οι χρήστες δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν, και ορισμένοι άρχισαν να χρησιμοποιούν διαφορετικό επίπεδο φωτισμού, να κοιτούν υπό γωνία τις οθόνες τους, να πειράζουν τα ρυθμιστικά στις οθόνες τους κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια