ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

E3 2020: Ακυρώνεται η έκθεση gaming λόγω κορωνοϊού,

Το πόσο σοβαρά παίρνουν τα προληπτικά μέτρα στο εξωτερικό το αντιλαμβανόμαστε (και) από την ακύρωση μεγάλων εκδηλώσεων, συνεδρίων, συναυλιών κλπ., παρά το γεγονός ότι είναι προγραμματισμένα να γίνουν μετά από πολλούς μήνες. Τις τελευταίες εβδομάδες είδαμε την αναβολή ή/και οριστική ακύρωση τεράστιων συνεδρίων, όπως το MWC 2020 και GDC 2020, ενώ τις τελευταίες ώρες έγινε γνωστό ότι ακυρώνεται το E3 2020 που ήταν προγραμματισμένο για τον Ιούνιο και το φεστιβάλ Coachella!
Για την ακύρωση του E3 2020 δεν είχαμε κάποια επίσημη τοποθέτηση από τη διοργανώτρια ESA, αλλά τα νέα ήρθαν στη δημοσιότητα από developers που έλαβαν ενημέρωση να ακυρώσουν τις πτήσεις και τις κρατήσεις τους σε ξενοδοχεία. Λογικά θα ακολουθήσει κάποια επίσημη ανακοίνωση, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι η ESA είχε εκφράσει τις ανησυχίες της για τον κορωνοϊό COVID-19 τον περασμένο μήνα δηλώνοντας έτοιμη πως θα μπορέσει να διοργανώσει μια ασφαλή έκθεση για το gaming.
Σε ό,τι αφορά το μουσικό φεστιβάλ Coachella, οι διοργανωτές αποφάσισαν να το αναβάλλουν μέχρι τον Οκτώβριο (ήταν να γίνει τον επόμενο μήνα), διότι συγκεντρώνονται περισσότεροι από 250.000 άνθρωποι για να παρακολουθήσουν τις 150+ συναυλίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια