ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Unihertz Atom XL 4” στο Kickstarter για τους λάτρεις των μικρών οθονών

Τα Unihertz Atom L και το Unihertz Atom XL διαθέτουν οθόνη 4 ιντσών, 1136 x 640 pixel, επεξεργαστή MediaTek Helio P60, 6 GB μνήμη RAM, αποθηκευτικό χώρο 128 GB UFS 2.1, κάμερα 48MP και Android 10.
Δεν είναι ένα τηλέφωνο μόνο για τους λάτρεις των μικρών οθονών αλλά και μια συσκευή που προορίζεται για υπαίθρια χρήση. Είναι ένα rugged τηλέφωνο και πληροί τα πρότυπα MIL-STD-810G / IP68 για αντοχή σε νερό και σκόνη.
Τα δύο μοντέλα υποστηρίζουν LTE 4G, Dual SIM, GPS, NFC, WiFi 802.11ac, Bluetooth, συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, θύρα IR, υποδοχή ακουστικών και διαθέτουν μπαταρία 4.300 mAh.
Η μόνη διαφορά μεταξύ των μοντέλων είναι ότι το Atom XL διαθέτει ένα DMR Walkie Talkie (και μια εξωτερική κεραία), η οποία προσθέτει υποστήριξη για αμφίδρομη επικοινωνία σε αποστάσεις έως και 8 χιλιόμετρα (5 μίλια) υπό ορισμένες συνθήκες.
Μπορείτε να αποκτήσετε ένα μέσω crowdfunding σε τιμή που ξεκινάει από $ 209. Αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχεδιασμό της εταιρίας τα Atom L και Atom XL θα είναι έτοιμα για αποστολή τον Ιούνιο.
Πηγή: Κickstarter

Δεν υπάρχουν σχόλια