ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το Google Photos αναβαθμίζεται

Πριν μερικές εβδομάδες η Google αφαίρεσε το hamburger menu από το Google Maps και τώρα φαίνεται ότι ήρθε η σειρά του Google Photos. Σύμφωνα με το Android Police, πέρα από το hamburger menu η εταιρεία αφαίρεσε από την εφαρμογή και τη μπάρα αναζήτησης.
Τα δύο αυτά χαρακτηριστικά αντικαταστάθηκαν από το λογότυπο του Google Photos. Κάτω από το λογότυπο υπάρχει η κατηγορία memories και οι πρόσφατες φωτογραφίες του χρήστη. Πλέον, τα χαρακτηριστικά που προηγουμένως βρίσκονταν στο hamburger menu, καθώς και η αναζήτηση, μεταφέρθηκαν στην κάτω μπάρα, η οποία έχει 5 καρτέλες.
Η αναζήτηση, εκτός του ότι μεταφέρθηκε, έλαβε μία μικρή ενημέρωση. Τώρα ποια εμφανίζει προτάσεις φωτογραφιών και διάφορες αυτόματες συλλογές με βάσει το περιεχόμενο των εικόνων, όπως τοποθεσίες, selfies, και άλλα.
Τα στοιχεία του hamburger menu βρίσκονται στην καρτέλα “Libraby”, η οποία αντικατέστησε τα “Albums”. Σε αυτή την καρτέλα, εκτός από τους φακέλους της συσκευής, υπάρχουν το αρχείο, ο κάδος ανακύκλωσης, τα αγαπημένα, και μία νέα κατηγορία που ονομάζεται “Utilities”.
Παρά το γεγονός ότι η νέα έκδοση του Google Photos είναι stable, η εταιρεία την έχει διαθέσει σε περιορισμένο αριθμό χρηστών. Οπότε, θεωρούμε ότι ακολουθεί την τακτική της σταδιακής κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια