ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Tα νέα χαρακτηριστικά που ανακοίνωσε η Google για τα Messages, Photos, Gboard

 Όλα τα νέα χαρακτηριστικά που ανακοίνωσε η Google για τα Messages, Photos, Gboard κ.ά.

Πληθώρα νέων λειτουργιών σε διάφορες υπηρεσίες - εφαρμογές της Google, με την εταιρεία να φέρνει σημαντικές αλλαγές στα Messages, Gboard, Google Photos και άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Ξεκινώντας από το Messages, στο εξής θα εμφανίζονται κανονικά τα emojis - reactions στα μηνύματα όπως στο iMessage της Apple. Επιπλέον θα υπάρχουν κατηγορίες “Personal” και “Business” για να διαχωρίζεις εύκολα τα μηνύματα, επιλογή για αυτόματη διαγραφή των one-time passwords μετά από 24 ώρες (π.χ. αυτά που αφορούν τραπεζικές υπηρεσίες), θα εμφανίζονται υπενθυμίσεις για να απαντήσεις σε εισερχόμενα μηνύματα που ενδεχομένως παρέλειψες αλλά και υπενθυμίσεις για γενέθλια στις επαφές σου, ενσωματώνεται η δυνατότητα διαμοιρασμού φωτογραφιών και videos (τα videos θα εμφανίζονται με links που οδηγούν στην υπηρεσία Google Photos), ενώ θα βλέπουμε και previews των videos του YouTube.

Στο Gboard θα υπάρχει αυτόματη διόρθωση ορθογραφικών και γραμματικών λαθών καθώς πληκτρολογείς και μάλιστα η λειτουργία θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο στη συσκευή που χρησιμοποιεί ο χρήστης για μεγαλύτερη ασφάλεια και ιδιωτικότητα. Επίσης, το εργαλείο Emoji Kitchen επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν δικά τους emojis με περισσότερα από 2000 διαθέσιμα στοιχεία.

Στην εφαρμογή Google Photos για συσκευές Pixel επεκτείνεται η λειτουργία Portrait Blur σε περισσότερους τομείς, όπως ζώα, φαγητό και φυτά. Οι χρήστες θα μπορούν να θολώσουν το φόντο ακόμα και μετά τη λήψη της φωτογραφίας.

Τέλος, εισάγεται το χαρακτηριστικό Highlights στο Google TV για να βλέπεις τα τελευταία νέα σχετικά με τις αγαπημένες τηλεοπτικές εκπομπές, υποστηρίζεται η δυνατότητα πληρωμής parking μέσω του Android Auto με φωνητική εντολή, επεκτείνεται η λειτουργία Nearby Share για δυνατότητα διαμοιρασμού σε πολλές συσκευές ταυτόχρονα, ενεργοποιείται η offline λειτουργία του Live Transcribe και προστίθεται ένα νέο widget στην αρχική οθόνη της συσκευής σου που εμφανίζει τον χρόνο που ξοδεύεις σε διάφορες εφαρμογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια