ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Apple θέλει να φέρει foldable Mac 20 ιντσών που θα είναι όλο οθόνη


Η Apple όπως όλα δείχνουν «φλερτάρει» με την ιδέα να φέρει φρέσκα προϊόντα στην αγορά, αφού εκτός από το φημολογούμενο foldable iPhone που ακούμε τόσο καιρό, στη δημοσιότητα ήρθε μία νέα είδηση. Αυτή η είδηση αφορά ότι η εταιρία εξετάζει το ενδεχόμενο να μπει στην αγορά των foldable και με άλλες συσκευές, εκτός από το iPhone. Όπως αναφέρει το DSC
C, η Apple εξετάζει την ιδέα να φέρει νέα MacBooks που θα είναι αναδιπλούμενα και όλο οθόνη στο μπροστινό τους μέρος. Μάλιστα, όπως λέει χαρακτηριστικά ο αναλυτής Ross Young, η Apple ερευνά τις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει ένα “all-screen” foldable MacBook και μάλιστα μιλάει με τους προμηθευτές της για μεγέθη οθονών που αγγίζουν περίπου τις 20 ίντσες. 
Ο Young είπε ότι αυτή η συσκευή θα μπορούσε να δημιουργήσει μια νέα κατηγορία προϊόντων για την Apple και να οδηγήσει σε ένα προϊόν “διπλής χρήσης”, με τη δυνατότητα να λειτουργεί ως φορητός υπολογιστής με πληκτρολόγιο πάνω στην οθόνη όταν είναι διπλωμένο και ως “απλή” οθόνη όταν ξεδιπλώνεται και χρησιμοποιείται με ένα εξωτερικό πληκτρολόγιο. Το αναδιπλούμενο θα μπορούσε επίσης να επιτρέψει αναλύσεις 4K ή και υψηλότερες, πρόσθεσε ο Young. Μην περιμένετε να δείτε ένα τέτοιο προϊόν όμως σύντομα, καθώς οι πιθανότητες είναι να το δούμε περίπου το 2026 ή το 2027, ένα ή δύο χρόνια αργότερα από το φημολογούμενο foldable iPhone που λένε πως θα έρθει το 2025.

Δεν υπάρχουν σχόλια