ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Silicon Power παρουσιάζει τον εξωτερικό δίσκο Stream S07

O νέος εξωτερικός δίσκος της Silicon PowerStream S07, συνδυάζει την υψηλή αισθητική και τη λειτουργικότητα. Είναι σχεδιασμένος ώστε να μοιάζει με μια πέτρα και έρχεται με χωρητικότητες μέχρι 8ΤΒ, ώστε να να αποκτήσει μια θέση στο γραφείο σας καλύπτοντας τις ανάγκες σε αποθηκευτικό χώρο.

C4MIkE2Zzvf8tvot.jpg

Ο Stream S07 σχεδιάστηκε με έμπνευση την πέτρα, που είναι ένα σύμβολο αντοχής και μακροζωίας. Και όπως μια πέτρα, που έχει περάσει πολλά κατά την πάροδο των ετών, έχει μια ρωγμή. Στην περίπτωση του S07 η ρωγμή έχει διπλό σκοπό. Αφενός εξυπηρετεί στον αερισμό του εξωτερικού δίσκου, αφετέρου στεγάζει τον neon μπλε LED φωτισμό της συσκευής. Ο φωτισμός αυτός αξιοποιείται ως ένδειξη της μεταφοράς των δεδομένων.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, τα 8TB αποθηκευτικού χώρου ισοδυναμούν με 1,3 εκ. φωτογραφίες (6MB/photo), 2 εκ. τραγούδια (4ΜΒ/τραγούδι), 800 4Κ Ultra HD ταινίες (100GB/ταινία) ή 3,2 εκ. e-books (2,5ΜΒ/e-book). Πρόκειται για σημαντικό αποθηκευτικό χώρο για το μέλλον που θα βοηθήσει και στην απελευθέρωση χώρου στα εσωτερικά drives του υπολογιστή.

Επιπρόσθετα:

  • Ο Stream S07 έρχεται με διασύνδεση USB 3.2 Gen 1, δηλαδή με ταχύτητες μέχρι 5Gbps.
  • Μπορεί να συνδεθεί με συμβατές Smart TV για αναπαραγωγή ή εγγραφή προγραμμάτων.
  • Μπορεί να τοποθετηθεί σε οριζόντια ή κάθετη θέση, ανάλογα με τις χρηστικές προτιμήσεις και ανάγκες.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του προϊόντος

Δεν υπάρχουν σχόλια