ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα μοντέλα υπολογιστών και αξεσουάρ από την HP

H HP παρουσίασε μια σειρά από νέα μοντέλα υπολογιστών με την έμφαση να δίδεται στην κομψή σχεδίαση και τη λειτουργικότητα.
Τα νέα μοντέλα της εταιρείας είναι το HP Spectre x360 15, με τη 10η γενιά επεξεργαστών i7 της Intel Core με NVIDIA GeForce graphics και αυτονομία που μπορεί να φτάσει έως και τις 17 ώρες. Η οθόνη έχει ποιότητα 4K, είναι τεχνολογίας OLED με διαγώνιο 15,6 ιντσών. Διαθέτει τεχνολογία Intel Wi-Fi 6 (gig +), ενώ προσφέρει ειδικές επιλογές ασφάλειας, όπως είναι ο διακόπτης HP Webcam Kill Switch, το ειδικό κουμπί για τη σίγαση του μικροφώνου, ο αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων που βρίσκεται στο πλάι του πληκτρολογίου, το Express VPN και το LastPass.


Το HP ENVY 32 All-in-One υποστηρίζει Intel Core i7 επεξεργαστές ένατης γενιάς, γραφικά NVIDIA GeForce RTX 2080, μέχρι 32 GB DDR4 μνήμη και έως 1 TB SSD. Το ENVY 32 AiO είναι το πρώτο all-in-one που συμμετέχει στο πρόγραμμα RTX Studio της NVIDIA, ενώ προσφέρει surround ήχο, με ενσωματωμένα ηχεία εμπρός και subwoofer της Bang & Olufsen.


Στη λίστα των παρουσιάσεων της HP περιλαμβάνονταν και οι προηγμένες Docking Monitors HP E24d G4 και HP E27d G4. Τα μοντέλα αυτά ορίζουν μια νέα κατηγορία έξυπνων οθονών που κάνουν πιο αποδοτικούς τους χώρους εργασίας με μία μόνο θύρα USB-C για video και δεδομένα, με ισχύ έως 100W. Mε ένα μόνο κουμπί, τροφοδοτήστε την οθόνη και τον φορητό υπολογιστή ακόμη και όταν είναι κλειστός και κάντε login με το Windows Hello στην ενσωματωμένη κάμερα απορρήτου. 


Στη λίστα των αξεσουάρ που παρουσίασε η HP περιλαμβάνονται η σειρά HP Renew, με τσάντες μεταφοράς backpack, topload, tote και slim brief κατασκευασμένες από 100% ανακυκλωμένο PET ή πλαστικά μπουκάλια. Αυτές οι φιλικές προς το περιβάλλον τσάντες διατίθενται σε αποχρώσεις γκρι ή navy για φορητούς υπολογιστές με διαγώνιο 14 ή 15,6 ιντσών. To HP Specter Folio backpack και το topload διαθέτουν αδιάβροχη, κερωμένη εξωτερική επιφάνεια, για να διατηρούν τις συσκευές ασφαλείς και στεγνές, και μια θήκη RFID που προστατεύει τις πιστωτικές κάρτες και τα διαβατήρια από ηλεκτρονικές συσκευές ανάγνωσης δεδομένων. Κάθε τσάντα είναι σχεδιασμένη για φορητούς υπολογιστές με διαγώνιο 15,6 ιντσών. Τα νέα μοντέλα της HP εκτιμάται ότι θα είναι διαθέσιμα από τον Ιούνιο του 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια