ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα νέα 12ης γενιάς μοντέλα της Intel ρίχνουν τις τιμές


 Στο πλαίσιο της CES 2022, η Intel πραγματοποίησε μια ανακοίνωση που περίμεναν εδώ και καιρό οι PC hardware enthusiasts. Συγκεκριμένα, η εταιρία αποκάλυψε την πλήρης γκάμα των επεξεργαστών 12ης γενιάς της, με τον 12900K που έχει κυκλοφορήσει ήδη να βρίσκεται φυσικά στην αιχμή του δόρατος.Αναλυτικότερα, η εταιρία αποκάλυψε πάνω από δέκα μοντέλα, από τον οικονομικό Celeron G6900 των $42 δολαρίων μέχρι τον απλό 12900. Φυσικά, τα “μεσαία στρώματα” είναι αυτά με το περισσότερο ενδιαφέρον για πολλούς gamers εκεί έξω. Έτσι, η 12η σειρά έχει τρία i3 μοντέλα των τεσσάρων πυρήνων που ξεκινούν από τα $97 και φτάνουν μέχρι τα $143.

Πολύ καλή πρόταση για budget gaming φαίνεται να είναι βέβαια ο i5 12400F, ο οποίος με $167 προσφέρει 6 πυρήνες και 12 threads, συχνότητα έως 4.4Ghz και 18MB L3 cahche.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα νέα μοντέλα που ανακοίνωσε η Intel, καθώς και τις τεχνικές τους προδιαγραφές μέσα από τον πίνακα που ακολουθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως μαζί με τα πιο budget μοντέλα, πλέον θα είναι γενικά ευκολότερο να χτίσει κάποιος σύστημα με επεξεργαστή 12ης γενιάς, αφού καταφθάνουν και πιο προσιτές μητρικές, με τα ολοκαίνουργια H670, B660 και H610 chipsets.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ημερομηνία κυκλοφορίας όλων των νέων επεξεργαστών της Intel δεν αποκαλύφθηκε ακόμα, αλλά όταν φτάσουν στην αγορά, στις συσκευασίες τους θα φέρουν και τις νέες stock cooler που σχεδίασε η Intel, όπως μπορείτε να δείτε από τον πίνακα που ακολουθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια