ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

To Battlefield 2042 μπορεί να γίνει δωρεάν για όλους προκειμένου να «σωθεί»


 Το Battlefield 2042 βρίσκεται εδώ και περίπου δύο μήνες στα χέρια των παικτών και πλέον η ενεργή του κοινότητα έχει «βουλιάξει», με το SteamDB να αναφέρει λιγότερους από 10,000 ταυτόχρονους παίκτες ημερησίως.

Σίγουρα το παιχνίδι δεν έκανε και το καλύτερο δυνατό ντεμπούτο. Συγκεκριμένα, όπως σας ενημερώσαμε,  μετά την κυκλοφορία του σκαρφάλωσε άμεσα στη λίστα των χειρότερα βαθμολογημένων προϊόντων του Steam, με την κοινότητα να το κατακεραυνώνει με χιλιάδες αρνητικές κριτικές, εξαιτίας των χαρακτηριστικών που λείπουν και των σχεδιαστικών αποφάσεων που δεν ταιριάζουν με τη σειρά.

Τώρα, η EA φαίνεται πως θέλει να σώσει τον τίτλο και έτσι εξετάζει κάθε πιθανό ενδεχόμενο. Συγκεκριμένα, ο πλέον γνωστός leaker, Tom Henderson, ο οποίος πρόσφατα έχει φέρει στα φώτα της δημοσιότητας πολλές πληροφορίες που αποδείχθηκαν αληθινές σχετικά με τα δρώμενα στην EA και όχι μόνο, όπως το νέο Splinter Cell και το Star Wars παιχνίδι της Quantic Dream, ήρθε με νέα στοιχεία για το μέλλον του Battlefield 2042.

Αναλυτικότερα, ο Henderson επισήμανε πως υπάρχει ενδεχόμενο το παιχνίδι να γίνει free to play, τονίζοντας:

Η EA, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ απογοητευμένη με το πως τα πήγε το Battlefield 2042 στην αγορά. Έτσι, εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τον τίτλο, συμπεριλαμβανομένου και του Free-to-Play μοντέλου σε κάποιο βαθμό.

Για την ώρα η EA δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη δήλωση σχετικά με τη φήμη, αλλά ούτε και έχει ξεκαθαρίσει ποια είναι τα μελλοντικά της σχέδια για το παιχνίδι. Από την πλευρά του ο leaker υποσχέθηκε περισσότερες πληροφορίες σύντομα, οπότε για την ώρα θα χρειαστεί απλά να περιμένουμε.

Το Battlefield 2042 είναι διαθέσιμο από τις 19 Νοεμβρίου για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.

Δεν υπάρχουν σχόλια