ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Razer παρουσίασε gaming PC/γραφείο με ενσωματωμένη 65 ιντσών OLED οθόνη


 H Razer σε κάθε CES τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει και από ένα concept που τραβάει τα βλέμματα της τεχνολογικής αλλά κυρίως gaming κοινότητας. Αυτή τη φορά μας συστήνει στο "Project Sophia", που αποτελεί ένα modular gaming γραφείο, που εντός του ενσωματώνει ένα PC αλλά και μια 65 ιντσών OLED οθόνη

Πράγματι πρόκειται για μια all-in-one λύση που μπορεί να προσαρμοστεί ακριβώς στις ανάγκες του κάθε χρήστη. Το γραφείο έχει χώρο για 13 modules στα οποία μπορούν να προστεθούν hotkeys, εξωτερικές κάρτες εγγραφής, μίκτες ήχου και οθόνες αφής, με την Razer να ισχυρίζεται πως η τροποποίηση των modules γίνεται σε δευτερόλεπτα. 

Μάλιστα στην ιστοσελίδα της υπάρχουν και διάφορα setups με τα οποία μπορεί να μεταμορφωθεί το Project Sophia είτε είστε gamer, streamer, καλλιτέχνης, είτε στοχεύετε στην παραγωγικότητα. 

Πώς όμως στεγάζει ένα PC μέσα του; Βλέπετε η Razer τοποθέτησε τον υπολογιστή του Project Sophia με ένα σασί που μαγνητίζεται κάτω από τη γυάλινη επιφάνειά του. Εκτός των 65 ιντσών, η Razer υποστηρίζει ότι θα προσφέρει και μοντέλο με 77 ίντσες οθόνη. Δεν διευκρινίζονται ωστόσο περαιτέρω τα specs του και φυσικά, ενσωματώνει RGB επειδή...Razer. 

Βέβαια, όπως κάθε τέτοιο concept η ιδέα μπορεί να μην καταλήξει στην αγορά, αλλά παραμένει κάτι το εντυπωσιακό στα μάτια κάθε gamer. 

Δεν υπάρχουν σχόλια