ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Lenovo Legion: Τα νέα gaming laptops, οθόνες και περιφερειακά από το CES 2022

 Lenovo Legion: Τα νέα gaming laptops, οθόνες και περιφερειακά από το CES 2022

Από την πρώτη στιγμή, τα Lenovo Legion θέλησαν να καταστήσουν τη σύγχρονη gaming εμπειρία απόλυτα καθηλωτική, καθώς και πιο προσβάσιμη σε όλους. Στη CES 2022, τα Lenovo Legion για μία ακόμη φορά επιβεβαιώνουν την προσήλωσή τους στη δημιουργία μιας ασυμβίβαστης εμπειρίας παιχνιδιού και παραγωγικότητας για τους gamers και τους δημιουργούς περιεχομένου κάθε γενιάς, καθώς όλοι μπορούν πλέον να απολαμβάνουν κορυφαία διασκέδαση και παιχνίδι από παντού, και μάλιστα να το κάνουν με στυλ.

Η πρώτη φουρνιά υπολογιστών, οθονών, περιφερειακών και λογισμικού με επίκεντρο τους gamers παρουσιάστηκε σήμερα από τη Lenovo. Σε αυτή περιλαμβάνονται οι ισχυροί φορητοί Lenovo Legion 5i Pro και Lenovo Legion 5 Pro με οθόνες 16 ιντσών, καθώς και τα εκλεπτυσμένα laptops Lenovo Legion 5i και Lenovo Legion 5 με οθόνες 15 ιντσών. Τα νέα gaming laptops διατίθενται με λειτουργικό Windows 11 για υψηλές επιδόσεις στο gaming, επεξεργαστές νέας γενιάς AMD Ryzen ή Intel Core καθώς και μια σειρά από κάρτες γραφικών NVIDIA GeForce RTX Laptop, συμπεριλαμβανομένων και των κορυφαίων εκδόσεών τους. Εμπνευσμένες από τις απαντήσεις των gamers στην έρευνα της Lenovo, οι νέες αυτές συσκευές αναδεικνύουν έναν αέρα μινιμαλισμού στο σχεδιασμό τους και σηματοδοτούν ένα άλμα προς μια σύγχρονη αισθητική με στοχευμένες λεπτομέρειες, όπως το λιτό σήμα, τους καλοσχεδιασμένους εξαερισμούς και τον καθηλωτικό φωτισμό. Η κάμερα είναι τοποθετημένη στο πάνω μέρος της οθόνης και είναι εφοδιασμένη με κλείστρο ιδιωτικότητας eShutter, καθώς και προστασία των πίσω θυρών, ενώ ο σχεδιασμός της συσκευής αναδύει μια κομψή αίσθηση δυναμισμού και επιδόσεων. Όλα αυτά συνδυάζονται με αποκλειστικότητες που έχουν λατρέψει οι φίλοι των Legion, όπως τα προηγμένα θερμοαπαγωγικά στοιχεία του Legion Coldfront 4.0, τους ταχύτατους χρόνους απόκρισης και τη βελτιωμένη εργονομία του πληκτρολογίου Legion TrueStrike, καθώς και τις βελτιωμένες επιλογές προσαρμογής μέσω του Lenovo Vantage.

Οι εντυπωσιακές αυτές προτάσεις συνοδεύονται από το υψηλών επιδόσεων και αισθητικής Lenovo Legion Y25-30 Monitor για τους δυνατούς gamers που αναζητούν ένα πλεονέκτημα, καθώς και δύο ακόμη οθόνες με πιστοποίηση Eyesafe, τη Lenovo G27qe-20 και τη Lenovo G24qe-20, οι οποίες προσφέρουν στους παίκτες φυσικό, χαμηλό μπλε φως και ιδιαίτερη ευελιξία. Με τόσο αριστοτεχνικά κατασκευασμένα μηχανήματα, τα οποία προσφέρουν μέγιστες επιδόσεις στα esports, δεν αποτελεί έκπληξη το ότι τα Lenovo Legion είναι τα επίσημα PC και οθόνες του παγκόσμιου πρωταθλήματος Apex Legends Global Series. Βέβαια, ακόμη και το καλύτερο μηχάνημα μπορεί να βελτιωθεί με το κατάλληλο λογισμικό. Για αυτό, σήμερα παρουσιάζουμε το Legion Arena1, τη νέα ενσωματωμένη εφαρμογή της Lenovo η οποία προσφέρει στους χρήστες έναν εύκολο τρόπο να συγκεντρώσουν σε μία βιβλιοθήκη τίτλους αγορασμένους σε πολλαπλές πλατφόρμες καθώς αναζητούν, τρέχουν και παίζουν παιχνίδια από το σύνολο της συλλογής τους.

Όλα αυτά αποτελούν μέρος του οράματος της Lenovo να δημιουργήσει ένα οικοσύστημα εξυπνότερης τεχνολογίας Lenovo Legion, συναρπαστικών υπηρεσιών και αλληλοσυνεργαζόμενων λύσεων λογισμικού, έχοντας στο επίκεντρο το αγωνιστικό παιχνίδι, γιατί, εκεί όπου κάθε δευτερόλεπτο μετράει, η εμπειρία είναι αυτή που κρίνει τα πάντα.

Δημιουργημένη για να Συντρίψει τον Ανταγωνισμό – η σειρά Lenovo Legion 5 Pro Series (16”)

Όλοι από κάπου πρέπει να ξεκινήσουν! Πριν βρει ο παίκτης την ευκαιρία να καταφέρει το τελειωτικό χτύπημα, πρώτα πρέπει να εξελιχτεί με τη βοήθεια ενός laptop δοκιμασμένου στις πιο απαιτητικές συνθήκες, γνωστού για την ικανότητά του να προσφέρει προηγμένη εμπειρία που ξεπερνά τα τετριμμένα, ενώ είναι σχεδιασμένο ώστε να ταιριάζει με τη ζωή του. Σχεδιασμένα να διαχειρίζονται απαιτητικά γραφικά και δοκιμασμένα ως προς τις μέγιστες επιδόσεις τους, τα Lenovo Legion 5i Pro και Lenovo Legion 5 Pro, αποτελούν την πρώτη σειρά φορητών υπολογιστών με οθόνες 16 ιντσών με WQHD+ και οθόνη με προσαρμοζόμενο ρυθμό ανανέωσης έως τα 240Hz, προκειμένου να σε βοηθήσουν να ανεβείς στην κατάταξη.

lenovo-legion-5-pro-2.jpg


Πιστοποιημένο ως Gold Label για τις Υψηλές Επιδόσεις TÜV Rheinland, το laptop αυτό βοηθά στον περιορισμό της αρνητικής επίδρασης του μπλε φωτός από την παρατεταμένη έκθεση στην οθόνη.

Ο εξυπνότερος σχεδιασμός αυτού του πανίσχυρου εργαλείου προσφέρει μια σειρά από θύρες και παράλληλα, διαθέτει οθόνη με εξαιρετικό ρυθμό ανανέωσης έως τα 240Hz. Σύντομα, οι gamers θα είναι σε θέση να μεταβάλουν δυναμικά το ρυθμό ανανέωσης, με τα νέα Lenovo Legion 5i/5 Pro που πρόκειται να διατεθούν άμεσα προς πώληση. Με οθόνη WQHD+ 16 ιντσών (2960 x 1600) IPS, με αναλογίες 16:10, 100% sRGB χρωματικό φάσμα, και έως 3ms χρόνο απόκρισης, τα νέα Legion 5i/5 Pro της Lenovo είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν ανεπανάληπτες εμπειρίες gaming.5 Ζήστε μια ασύλληπτη οπτική εμπειρία με έως και πιστοποίηση VESA DisplayHDR 400 και έως 500 nits φωτεινότητας. Η εμπειρία αυτή υποστηρίζεται από την τεχνολογία Dolby Vision®, η οποία ζωντανεύει την αγαπημένη σας διασκέδαση με εκπληκτική ποιότητα εικόνας και απόλυτα ομαλό gaming, χάρη στην τεχνολογία NVIDIA G-SYNC, για ακόμη λιγότερο screen tearing.

Χάρη στο διευρυμένο bandwidth της DDR5 μνήμης στα 4800Mhz και έως 1TB PCle SSD (4ης γενιάς) αποθηκευτικού χώρου και τη βελτιωμένη τοποθέτηση της κεραίας Wi-Fi 6E, τα Legion 5i/5 Pro έχουν λιγότερο lag time στην απόκριση, ενώ με την μπαταρία χωρητικότητας 80Whr, αλλά και τη δυνατότητα ταχύτατης φόρτισης, από το 0% στο 80% μέσα σε μόλις 30 λεπτά8 προσφέρουν απρόσκοπτο gaming.

Για μια εμπειρία που συνδυάζει τη διασκέδαση με την παραγωγικότητα εν κινήσει, οι καινούργιες συνθέσεις υποστηρίζουν έως και 135W USB Type-C φόρτιση για επιπλέον ευελιξία, με το λεπτότερο μετασχηματιστή να παρέχει ενέργεια από τα 230W έως τα 300W. Δώσε τη δυνατότητα στην τεχνητή νοημοσύνη που ανέπτυξε η Lenovo να βοηθήσει στη βελτιστοποίηση της μπαταρίας για καλύτερη διάρκεια ζωής και θερμικές επιδόσεις: αρκεί να πατήσεις τα πλήκτρα Fn+Q για να περάσεις στο Intelligent Mode.

Τις κορυφαίες επιδόσεις εξασφαλίζει μια σειρά επεξεργαστών 12ης γενιάς έως και τον Intel Core i7-12700H processor ή έως και τον AMD Ryzen 9-6900HX Mobile Processor. Επιπλέον, οι gamers μπορούν να εξασφαλίσουν έως και 15W γραφική υπεροχή σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, για ακόμη καλύτερα frame rates στο παιχνίδι. Βίωσε τις ισχυρές επιδόσεις που προσφέρει το πλήθος των βελτιστοποιημένων επιλογών από κάρτες γραφικών, συμπεριλαμβανομένης της κορυφαίας GeForce RTX 3070 Ti της NVIDIA, που πραγματικά δείχνει την αξία της στα απαιτητικά ΑΑΑ games. Αυτό το gaming laptop προσφέρει ασύγκριτες επιδόσεις και φτάνει σε μέγιστη συνολική απόδοση στον τομέα των γραφικών στα 165W (TGP).

lenovo-legion-5-pro-1.jpg


Ειδικά προσαρμοσμένο για τα esports, το σύστημα ψύξης της συσκευής περιλαμβάνει ένα ανανεωμένο σύστημα ανεμιστήρων, μεγαλύτερη επιφάνεια εκτόνωσης της θερμότητας καθώς και βελτιωμένο πλαίσιο διοχέτευσης αέρα, ώστε να ρίχνει τη θερμοκρασία. Κάτω από τον επεξεργαστή βρίσκεται ένα χάλκινο πλαίσιο που λειτουργεί ως απαγωγέας θερμότητας, βοηθώντας στη μείωση της θερμοκρασίας που αναπτύσσεται στη διάρκεια απαιτητικών ψηφιακών συγκρούσεων, ενώ οι λεπίδες των ανεμιστήρων στα Lenovo Legion είναι λεπτότερες έως και κατά 40%, καθιστώντας το σύστημα ακόμη πιο αθόρυβο. Πλέον, το Legion Coldfront 4.0 προσφέρει ακύρωση θορύβου ως μία από τις νέες δυνατότητές του, χάρη στο ειδικά μονωμένο σασί.

Η ευφυέστερη ακύρωση του θορύβου τυγχάνει να αποτελεί κοινό μας πάθος με το Nahimic Audio της SteelSeries. Σχεδιασμένο για απαιτητικούς gamers, το Nahimic Audio στους Lenovo Legion προσφέρει επαγγελματικού επιπέδου προσαρμογή ήχου και ηχητικών εφέ, χάρη σε ένα ακριβές equalizer 10 συχνοτήτων που επιτρέπει στους gamers να φέρνουν τις συχνότητες των παιχνιδιών τους στα μέτρα τους. Η ρύθμιση της κάθε συχνότητας βοηθά το χρήστη να δώσει έμφαση σε εκείνους τους ήχους που είχε σημαντικότεροι για τη δική τους εμπειρία, όπως για παράδειγμα το να ακούν καθαρά τα βήματα των αντιπάλων μέσα στο παιχνίδι, ελαχιστοποιώντας παράλληλα ό,τι τους αποσπά την προσοχή. Μέσα από το σύστημα ηχείων 2 x 2W, οι gamers μπορούν επίσης να βελτιστοποιήσουν τους ήχους γύρω τους για μια ολοκληρωτική εμπειρία, με τη βοήθεια της λειτουργία ‘easy surround’, σχεδιασμένη έτσι ώστε να ενσωματώνει κάθε ηχείο Bluetooth® προκειμένου να βελτιώνει την αντιληπτική ικανότητα του παίκτη μέσω του ήχου.

lenovo-legion-5-pro.jpg


Διαθέσιμο σε μεταλλικό Storm Grey και περλέ Glacier, το στιβαρό σασί των Lenovo Legion 5 Pro είναι λεπτότερο σε σχέση με εκείνο της προηγούμενης γενιάς. Διαθέτει ειδικά σχεδιασμένο καπάκι και μεντεσέδες, καθώς και ηλεκτρονικό κλείστρο ιδιωτικότητας για την HD κάμερα που βρίσκεται στην επάνω πλευρά. Η σειρά Lenovo Legion 5 Pro κατασκευάζεται από κράμα αλουμινίου και μαγνησίου, ώστε να είναι εξαιρετικά ελαφρά. Τα laptops διαθέτουν το νέο σύστημα φωτισμού Legion Spectrum RGB Lighting, σύστημα οπίσθιων εφέ 4 ζωνών, ειδικά σχεδιασμένο για τη Lenovo, καθώς και το προηγμένο πληκτρολόγιο Legion TrueStrike keyboard. Επιλέξτε ανάμεσα στον προαιρετικό μπλε οπίσθιο φωτισμό που συνδυάζεται όμορφα με την απόχρωση Glacier White ή δοκιμάστε μια ποικιλία χρωμάτων με τα 17 ειδικά προσαρμοσμένα χρωματικά προφίλ -όλα διαθέσιμα μέσω της λειτουργίας Lenovo Vantage - ώστε να εκφράσετε τη διάθεσή σας.

Ψυχρότερα, Λεπτότερα και Ακόμα Πιο Αθόρυβα – τα νέα Lenovo Legion 5 Series (15”)​

Ειδικά κατασκευασμένα για κάθε χρήστη που επιζητά έναν ολοκληρωμένο υπολογιστή ώστε να παραμένει δικτυωμένος και να διασκεδάζει χωρίς εκπτώσεις στις επιδόσεις, το Lenovo Legion 5i laptop με οθόνη 15 ιντσών και επεξεργαστές έως και 12ης γενιάς Intel Core i7-12700H, αλλά και το Lenovo Legion 5 laptop, με οθόνη 15 ιντσών και επεξεργαστές έως και τον AMD Ryzen 9 6900HX Mobile Processor, επιτυγχάνουν μια κομψή και δυναμική ισορροπία μεταξύ των gaming επιδόσεων και της ικανότητας διαχείρισης παράλληλων εργασιών, ενίσχυσης της παραγωγικότητας και κάλυψη κάθε προτίμησης στη διασκέδαση. Αυτά τα λεπτά και εξόχως μινιμαλιστικά σχεδιασμένα laptop είναι διακριτικά και παρέχονται εφοδιασμένα με κάρτες γραφικών έως και την GeForce RTX 3060 της NVIDIA, ενώ μπορείτε να εξελίξετε την εμπειρία σας ακόμη περισσότερο με την GeForce RTX 3070 Ti για νέα επίπεδα gaming, με έως και 125W TGP από την κάρτα γραφικών και έως 1485Mhz Boost Clock.

lenovo-legion-5i5-2.jpg


Και τα δύο laptop SKU προτείνονται στις αποχρώσεις Storm Grey και Cloud Grey με επιλογή φωτισμού 4 ζωνών ή λευκού, μέσω της νέας λειτουργίας Legion Spectrum RGB Lighting που ενσωματώνεται στο Legion TrueStrike πληκτρολόγιο, το οποίο με τη σειρά του προτείνεται σε γκρίζο χρώμα, με προαιρετικά καλύμματα για τα πλήκτρα WASD, ώστε να έχετε μια εμφάνιση προσαρμοσμένη στις προτιμήσεις σας. Για παράδειγμα, εάν από τα πλέον ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που θα μπορούσε να αποδειχτεί χρήσιμο στη διάρκεια πολλών ωρών χρήσης, είναι το αριθμητικό πληκτρολόγιο κατά μήκος της επάνω πλευράς που φωτίζεται ανάλογα με την φόρτιση του υπολογιστή. Έτσι, καθώς εργάζεστε, παίζετε ή περιηγείστε στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα πλήκτρα μετρούν αντίστροφα τη φόρτιση της μπαταρίας. Όταν πάρουν κόκκινο χρώμα, καλό θα ήταν να αναζητήσετε πρίζα για να φορτίσετε τη μπαταρία σας.

Είτε πληκτρολογείτε κάποιο κείμενο για το σχολείο ή τη δουλειά ή απλά μάχεστε με τους αντιπάλους σας σε κάποιο MOBA, ο ήχος των πλήκτρων είναι αισθητά διακριτικότερος, καθώς ο θόρυβος έχει μειωθεί κατά 33% χάρη στη βελτιωμένη απόσταση που διανύει το πλήκτρο μέχρι να καταλήξει στους διακόπτες, (1,5mm χαμηλότερα). Επιπλέον, το βελτιωμένο σύστημα ψύξης που βρίσκεται στη σειρά Lenovo Legion 5 είναι θερμικά αποδοτικότερο και διακριτικότερο, προσφέροντας 40% ισχυρότερους ανεμιστήρες με μεγαλύτερη επιφάνεια απαγωγής, κατά 45% μεγαλύτερη σε σχέση με εκείνη των μοντέλων της προηγούμενης γενιάς.

lenovo-legion-5i5-1.jpg


Εύκολα φορητό και σχεδιασμένο έτσι ώστε να είναι κατά 15% λεπτότερο, για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία, μία ακόμη σπουδαία αλλαγή που εισάγει αυτό το laptop είναι το βελτιωμένο σασί από κράμα αλουμινίου και μαγνησίου, οπότε είναι καιρός να αποχαιρετίσετε την αίσθηση του πλαστικού και να καλωσορίσετε το δροσερότερο μέταλλο. Δώστε βάση στο σχεδιασμό της προεξοχής της κάμερας που επιτρέπει το άνοιγμα της οθόνης με ένα δάχτυλο, αλλά και τη βολική εσοχή στην πίσω πλευρά που κρατά τους τυχόν USB-C adapters τοποθετημένους εφαρμοστά με τη συσκευή, ώστε το laptop να μπαίνει και να βγαίνει ευκολότερα στη θήκη του.

lenovo-legion-5i5.jpg

Προσφέροντας ταχύτητες ικανές να ανταποκριθούν στο απαιτητικό gaming, συνδυασμένες με ευέλικτες συνθέσεις οθονών για τις ανάγκες κάθε χρήστη, συμπεριλαμβανομένων οθονών WQHD (2560 x 1440) IPS 16:9 έως και 15 ίντσες, με ταχύτατο ρυθμό ανανέωσης έως και 165Hz refresh rate και 100% sRGB χρωματικό φάσμα με φωτεινότητα 300 nits και Dolby Vision για μια καθηλωτική οπτική εμπειρία, τα Lenovo Legion 5i και Lenovo Legion 5 δεν περιορίζονται σε αυτά, καθώς επιπλέον διαθέτουν:

  • Συναρπαστικό ήχο από το σύστημα ηχείων 2 x 2W της Nahimic 3D Audio, με το αποτέλεσμα να ακούγεται ακόμη καλύτερα μέσα από ακουστικά ή εξωτερικά ηχεία9

  • Υποστηρίζουν ταχύ Wi-Fi 6E και γρηγορότερους χρόνους φόρτισης, με περισσότερο ευέλικτη παροχή ενέργειας μέσω USB-C

Aνακάλυψε το επόμενο αγαπημένο σου παιχνίδι χάρη στη μοναδική συμφωνία της Lenovo με τη Microsoft για απεριόριστη πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου τίτλους για PC. Οι ιδιώτες κάτοχοι Lenovo PC μπορούν να απολαύσουν έως και τρεις μήνες δωρεάν 11 πρόσβαση στο Microsoft Xbox Game Pass Ultimate, συμπεριλαμβανομένων όλων των οφελών του Xbox Game Pass για PC, Game Pass για κονσόλα, Xbox Live Gold, καθώς και cloud gaming. Διεκδίκησε τους τρεις δωρεάν μήνες τώρα και παίξε ασταμάτητα!

Όλα στη Σωστή Θέση - Legion Arena

Είτε είσαι φανατικός gamer, είτε προτιμάς μια χαλαρότερη προσέγγιση, το πιθανότερο είναι πως χρησιμοποιείς διάφορες εφαρμογές για να βελτιστοποιήσεις την εμπειρία σου. Από τους τίτλους αυτούς καθαυτούς σε διάφορες πλατφόρμες, μέχρι τις εφαρμογές που επιτρέπουν την καταγραφή επιδόσεων, την ρύθμιση της απόδοσης και την αλληλεπίδραση με άλλους χρήστες, προκύπτει ένα σύνολο που μπορεί να σε δυσκολέψει στη διαχείρισή του. Η μετάβαση από τη μία εφαρμογή στην άλλη προκειμένου να βρεις και να προσαρμόσεις το τι και πώς θα παίξεις μπορεί να προκαλέσει αχρείαστες δυσκολίες και να σπαταλήσει πολύτιμο χρόνο. Προκειμένου να οδηγήσει τους χρήστες ταχύτερα στο στόχο τους, η Lenovo παρουσιάζει τη Legion Arena, μια gaming βιβλιοθήκη με συνδέσμους προς δημοφιλείς πλατφόρμες και ψηφιακά καταστήματα, ώστε να συγκεντρώσεις όλους τους τίτλους σου σε έναν εύχρηστο, κεντρικό κόμβο.

Μπαίνοντας στη Legion Arena, οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν με ευκολία παιχνίδια ανά τίτλο ή ανάλογα με το ποια έπαιξαν πρόσφατα, τρέχοντας ή εγκαθιστώντας το παιχνίδι απευθείας από την εφαρμογή. Οι χρήστες μπορούν επίσης να δουν μια λίστα με τα δημοφιλέστερα παιχνίδια που προτίμησαν άλλοι χρήστες, να αγοράσουν με απλούστατο τρόπο νέους τίτλους, καθώς και να εξασφαλίσουν ανταμοιβές και επιτεύγματα. Επιστροφή στην απλότητα.

Υπεύθυνο Gaming για ένα Πιο Πράσινο Αύριο -Υπηρεσία CO2 Offset για τους χρήστες Legion

Και καθώς μιλάμε για επιστροφή στην απλότητα, η Lenovo παρουσιάζει έναν απλό και διαυγή τρόπο για να ανταποδώσουν οι χρήστες των προϊόντων Legion κάτι στο περιβάλλον. Η υπηρεσία Lenovo CO2 Offset, η οποία μέχρι πρότινος ήταν αποκλειστικά διαθέσιμη στις επαγγελματικές συσκευές Lenovo, επιτρέπει στους gamers να αντισταθμίσουν με ευκολία τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα που σχετίζονται με τη συσκευή που αγόρασαν κατά τη μέση διάρκεια ζωής της, με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου. Βασισμένη στο κόστος αυτών των εκπομπών, το οποίο καταβάλει ο χρήστης κατά το χρόνο αγοράς της συσκευής εφόσον το επιλέξει, πραγματοποιείται μια συνεισφορά σε κάποιο από τα διάφορα προγράμματα αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που βοηθούν στη βελτίωση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, στη μείωση της μόλυνσης της ατμόσφαιρας ή στην ενίσχυση της ασφαλούς διαχείρισης απορριμμάτων. Για εκείνους τους χρήστες προϊόντων Legion που ενδιαφέρονται να αντιμετωπίσουν την κλιματική αλλαγή, η υπηρεσία Lenovo CO2 Offset προσφέρει την ευκαιρία να καλύψουν το κόστος της περιβαλλοντικής επίδρασης που έχει η συσκευή την οποία απέκτησαν.

lenovo-y25-30.jpg

Οι Απαραίτητες Gaming Οθόνες Φτιαγμένες για Ήρωες – οι Lenovo Legion Y25-30, Lenovo G27qe-20 & Lenovo G24qe-20

Αν χρειάζεσαι ταχύτητα, ο αστραπιαίος ρυθμός ανανέωσης των 240Hz που προσφέρει η νέα οθόνη Lenovo Legion Y25-30 θα μπορούσε να αποτελέσει το εισιτήριό σου για τη μεγάλη κατηγορία. Παρέχοντας χρωματικό φάσμα 99% sRGB με χρωματική πιστότητα Delta E<2, το μεσαίου μεγέθους πάνελ Full HD In-Plane Switching (IPS) 24,5 ιντσών βοηθά τους παίκτες να διατηρήσουν την αυτοσυγκέντρωσή τους καθώς συλλαμβάνουν την κάθε λεπτομέρεια, πάνω σε μια gaming οθόνη με πιστοποίηση VESA DisplayHDR 400, για μια ακόμη ζωντανότερη εμπειρία θέασης. 

Kαι ενώ οι ανταγωνιστικοί gamers επωφελούνται τα μέγιστα από την τεχνολογία έξυπνου, προσαρμοζόμενου ρυθμού ανανέωσης (VVR) που προσφέρει η οθόνη, οι υψηλές χρωματικές επιδόσεις σε συνδυασμό με τα ενσωματωμένα 2 x 3W ηχεία σημαίνουν πως η οθόνη αποδίδει εξαιρετικά στον τομέα του graphic design, του video editing, αλλά ακόμη και για απλή περιήγηση στο διαδίκτυο ή παράλληλη διαχείριση εφαρμογών, όπως και για τη διασκέδαση και τη μετάδοση περιεχομένου υψηλής πιστότητας. Κατασκευασμένη έτσι ώστε να οδηγήσει σε περισσότερες νίκες και μια ομαλότερη gaming εμπειρία, απαλλαγμένη από διακοπές και τρεμουλιάσματα, η οθόνη αυτή έρχεται εφοδιασμένη με την τεχνολογία AMD FreeSync Premium ώστε να ανεβάσει ακόμη ψηλότερα την εμπειρία του gameplay και να καταγράψει σπουδαίες στιγμές στη διάρκεια του streaming, καθώς η οθόνη Legion Y25-30 υποστηρίζει την υψηλών προδιαγραφών modular κάμερα της Lenovo.9 Eξαλείψτε κάθε ατέλεια με χρόνο απόκρισης κινούμενης εικόνας (ΜPRT) στα 0,5 χιλιοστά του δευτερολέπτου και 1 χιλιοστό ακραίου χρόνου αντίδρασης, για ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια.

Ο δυναμικά κομψός σχεδιασμός της εργονομικής βάσης διακρίνεται για τις ανάγλυφες λεπτομέρειες στην πίσω πλευρά και τη χρωματιστή νότα στο εσωτερικό του αυλακιού υποδοχής των καλωδίων, προσφέροντάς του μια αύρα αναμφισβήτητα εντυπωσιακή και ξεκάθαρα πιστή στην αισθητική των Lenovo Legion. Προκειμένου να βοηθούν στην προστασία των χρηστών από την ξηροφθαλμία, κατά τη διάρκεια παρατεταμένου παιχνιδιού, οι gaming οθόνες της Lenovo ενσωματώνουν τεχνολογία χαμηλού μπλε φωτισμού, ώστε να παρέχουν υπέρτερη εμπειρία θέασης χωρίς να επιβαρύνουν τα μάτια αλλά και χωρίς χρωματικές αλλοιώσεις, καθώς τόσο η Legion Y25-30 όσο και οι νέες, εισαγωγικού επιπέδου Lenovo G27qe-20 και Lenovo G24qe-20 έχουν όλες πιστοποίηση Eyesafe.

lenovo-g24qe-20.jpg

Σχεδιασμένες για χαλαρούς gamers κάθε είδους, οι οθόνες της σειράς Lenovo G προσφέρουν gaming επιδόσεις χωρίς συμβιβασμούς, με χρόνους απόκρισης 1m MPRT, τόσο για τους gamers όσο και τους νεαρούς επαγγελματίες, καλύπτοντας τις ανάγκες τους για εκπαίδευση από το σπίτι, εργασία και (όταν υπάρχει ελεύθερος χρόνος), γιατί όχι και gaming.

Όταν το ζητούμενο είναι η γρήγορη απόκριση στα παιχνίδια ή η άψογη εικόνα σε ταινίες δράσης, δύσκολα θα μπορούσε κανείς να ξεπεράσει τους ρυθμούς ανανέωσης που φτάνουν έως και τα 100Hz, σε αυτό το εύρος τιμών, αλλά και τους υπερχονισμένους ρυθμούς ανανέωσης που φτάνουν έως τα 110Hz και στις δύο οθόνες, βοηθώντας στην εξάλειψη αλλοιώσεων και ειδώλων. Με μια απλή επαφή μπορείτε να στρέψετε την οθόνη σε βολικότερη θέση, ενώ για να ρυθμίσετε τις λειτουργίες ή να προσαρμόσετε τις χρωματικές επιλογές για συγκεκριμένα παιχνίδια, αρκεί να στραφείτε στο απλό interface Lenovo Artery, για μια υπέρτερη εμπειρία χρήσης.

Τα Νέα Περιφερειακά της Lenovo σας Βοηθούν να Νικήσετε -το ασύρματο Lenovo Legion M600s & to Lenovo Legion M300s RGB

Πριν ανεβούν οι επαγγελματίες παίκτες στο βάθρο των νικητών, καλούνται να εκτελέσουν εκατοντάδες κινήσεις μέσα σε ένα λεπτό. Μονάχα εκείνα τα περιφερειακά που είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν ομαλότερη εμπειρία μπορούν να ακολουθήσουν τους εξοντωτικούς ρυθμούς του gaming σε κορυφαίο επίπεδο. Σχεδιασμένο να προσφέρει στον φανατικό gamer περισσότερο έλεγχο με λιγότερες κινήσεις, το εξαιρετικά ελαφρύ Lenovo Legion M600s Wireless Gaming Mouse ζυγίζει λιγότερο από 75 γραμμάτια και είναι εργονομικά βελτιστοποιημένο για αμφιδέξια χρήση, κουμπώνοντας στην παλάμη άριστα, με απόλυτη απόκριση στις άκρες των δαχτύλων. Απόλυτα ευέλικτο, το ποντίκι αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ασύρματα μέσω σύνδεσης 2.4GHz, μέσω ​Bluetooth ή και ενσύρματα με τη χρήση καλωδίου USB-C cable, ενώ διαθέτει εντυπωσιακό φωτισμό, χάρη στη δυνατότητα απόδοσης 16,8 εκατομμυρίων χρωμάτων.

lenovo-m600.jpg


Έχοντας το M600s στο πλευρό σου, θα κυριαρχήσεις στα νέα παιχνίδια, χάρη στην ακρίβεια 19.000 DPI που προσφέρει ο οπτικός αισθητήρας Pixart 3370, αλλά και την εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας που αγγίζει τις 70 ώρες με μία φόρτιση των μόλις 90 λεπτών. Επικέντρωσε την προσοχή σου στο σκορ και όχι στο πόση μπαταρία απομένει, χάρη στην ταχεία φόρτιση μέσω USB-C που διαθέτει το ασύρματο Lenovo Legion M600s, που, με πέλματα κατασκευασμένα από 100% πολυτετραφθοριοαιθυλαίνιο (PFTE)- το συνθετικό πολυμερές που είναι γνωστό για τα χαμηλότατα ποσοστά τριβής που καταγράφει σε οποιαδήποτε στερεά επιφάνεια- είναι το απόλυτο ποντίκι για γρήγορο gliding. Διαθέτοντας ταχύτατο χρόνο απόκρισης και δυνατότητα πραγματοποίησης έως και 80 εκατομμυρίων κλικ χάρη στους οπτικούς μικροδιακόπτες του, το Lenovo Legion M600s, εγγυάται πως δεν θα σου ξεφύγει το παραμικρό. 

lenovo-m300s.jpg

Μία ακόμη ελαφρότατη προσθήκη στο οπλοστάσιό σου, που είναι εξίσου ελαφριά στο πορτοφόλι, είναι το Lenovo Legion M300s RBG με βάρος μόλις 61 γραμμαρίων. Ο κομψός και αμφιδέξιος σχεδιασμός του προσφέρει στους χρήστες που επιθυμούν μια χαλαρότερη εμπειρία, προηγμένες επιδόσεις στα 8.000 DPI και 220 IPS. Συνοδεύεται από ένα εξαιρετικά απαλό καλώδιο που προκαλεί μηδαμινή τριβή καθώς και μικροδιακόπτη ικανό να διαχειριστεί έως και 10 εκατομμύρια κλικ, με ταχύτητα αρκετή για κάθε εργασία ή παινχίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια