ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Case Mod: Reinforced Phanteks Enthoo EVOLV

Μια ισχυρή μηχανή για Gaming, βασισμένη στο Enthoo EVOLV ATX της γνωστής Phanteks και περιλαμβάνει hardware τελευταίας γενιάς.

Ο modder "50mm Case Mods" δημιούργησε ένα αρκετά ομοιόμορφο αποτέλεσμα εκμεταλλευόμενος τις απαλές γραμμές του κουτιού EVOLV ATX της Phanteks και γέμισε το εσωτερικό του με hardware τελευταίας κοπής όπως δύο GTX 980 Ti και έναν6600K Skylake επεξεργαστή. Η μητρική που ταίριαξε αρμονικά με τις εξωτερικές γραμμές του κουτιού είναι η ASUS Sabertooth Z170 Mark 1 της οποίας το Armor της "βαφτίζει" και το Case Mod. Οι δύο 980 Ti είναι της ASUS και συγκεκριμένα τα μοντέλα STRIX με το σύστημα ψύξης τους να μένει ανέγγιχτο. Ο επεξεργαστής ψύχεται από custom υδρόψυξη με κομμάτια της EKWB, Alphacool και Bitspower και οι ακρυλικές σωληνώσεις κρύβονται στο πάνω μέρος του κουτιού που στεγάζει και τα ψυγεία. 

Η τελευταία πινελιά που τοποθετήθηκε είναι το πορτοκαλί ψυκτικό υγρό μαζί με πορτοκαλί ανεμιστήρες της Bitspower το οποίο σε συνδυασμό με τον UV φωτισμόδημιουργούν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.



Case Mod: Reinforced Phanteks Enthoo EVOLV

Δεν υπάρχουν σχόλια