ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επίσημη αποκάλυψη του Microsoft Lumia 650

Το νέο τηλέφωνο της Microsoft προορίζεται για τους entry level business χρήστες και έρχεται με προεγκατεστημένα τα Windows 10.

Το mainstream smartphone Lumia 650 της Microsoft φέρει αρκετά low end χαρακτηριστικά όπως τον τετραπύρηνοQualcomm Snapdragon 212 επεξεργαστή που αποτελείται από τέσσερις Cortex-A7 πυρήνες χρονισμένους στα 1.3GHz. Ο επεξεργαστής συνοδεύεται από 1GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου ενώ η Microsoft έχει τοποθετήσει και MicroSD υποδοχή για κάρτες έως 200GB. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 5 ίντσες και ανάλυση 1280x720 ενώ είναι τεχνολογίας AMOLED(με ClearBlack για βαθύ μαύρο και χαμηλότερη κατανάλωση). Στο πίσω μέρος βρίσκουμε έναν αισθητήρα 8MP, ενώ η μπροστινή κάμερα έχει ανάλυση 5MP.
Το Lumia 650 υποστηρίζει NFC και LTE ενώ η μπαταρία του είναι μια από τα ίσως λίγα χαρακτηριστικά που κατάφεραν να ξεχωρίσουν, μιας και έχει χωρητικότητα 2000 mAh. Η Microsoft ξεκινά τη διάθεση του εν λόγω smartphone τη Πέμπτη με την προτεινόμενη τιμή του να ανέρχεται στα $199, που είναι αρκετά υψηλότερη απ' ότι του ανταγωνισμού. 


Δεν υπάρχουν σχόλια