ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H Toshiba ανακοίνωσε τη σειρά SSD OCZ Trion 150


H Toshiba America Electronic Components, Inc., ανακοίνωσε την άμεση διαθεσιμότητα της νέας σειράς SSD Trion 150, μία προσιτή σειρά, ιδανική για αναβάθμιση σε notebooks και desktops.
Κατασκευασμένοι με την τεχνολογία 15nm Triple-Level Cell (TLC) NAND της Toshiba, οι Trion 150 συνεχίζουν να παρέχουν αξιοπιστία και αντοχή όπως οι προκάτοχοί τους, οι Trion 100, αλλά με αυξημένη απόδοση σε πραγματικές εργασίες.

Είναι μια εύκολη και προσιτή λύση για τους απλούς χρήστες οι οποίοι επιθυμούν να αναβαθμίσουν τα συστήματά τους. Οι Trion 150 SSDs προσφέρουν αυξημένη απόδοση στο multitasking και παραγωγικότητα σε σχέση με τους συμβατικούς δίσκους. Οι νέοι αυτοί SSD, οι οποίοι είχαν ανακοινωθεί από τη Toshiba στη φετινή CES, φτάνουν σε ταχύτητες τα 550MB/s, στη σειριακή ανάγνωση, τα 530MB/s στην εγγραφή και τα 91,000 IOPS.

Οι Trion 150 μπορούν να βελτιώσουν το χρόνο εκκίνησης του συστήματός σας, την απόκρισή του αλλά και να πραγματοποιείτε γρήγορες μεταφορές δεδομένων. Είναι σχεδιασμένοι για τους απλούς χρήστες με διάφορες ανάγκες σε αποθηκευτικό χώρο και είναι διαθέσιμοι σε χωρητικότητες των 120GB, 240GB, 480GB, και 960GB. Επιπλέον οι Trion 150 SSDs έχουν τη δυνατότητα να εγγράψουν κατά τη διάρκεια της ζωής τους δεδομένα της τάξεως των 240TB (TBW), παρέχοντας έτσι ασφάλεια και σιγουριά όταν χρησιμοποιείτε εφαρμογές οι οποίες κάνουν εντατική χρήση στο δίσκο.

Σε κάθε δίσκο που κυκλοφορεί από την θυγατρική εταιρία της Toshiba, την OCZ, έχουν γίνει αυστηροί έλεγχοι με σκοπό την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία τους. Όμως σε περίπτωση που κάποιος δίσκος χρειάζεται αντικατάσταση, οι χρήστες καλύπτονται με την εγγύηση OCZ ShieldPlus, η οποία ισχύει για τρία χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια