ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

KGI: Το καινούργιο iPhone θα κοστίζει γύρω στα 400$-500$

iphone-lineup.jpg?w=2500&h=0
Σε μία ερευνητική σημείωση επενδυτών, η KGI Securities δημοσίευσε μερικούς ενδιαφέρων ισχυρισμούς για το νέο 4 ιντσών iPhone SE που θα παρουσιαστεί από την Apple τον Μάρτιο. Το iPhone SE αναμένεται να έχει παρόμοια εμφάνιση με αυτή του iPhone 5s με ελάχιστες καμπύλες αλλά θα περιέχει τον τελευταίο επεξεργαστή εσωτερικά, για την ακρίβεια θα περιέχει το A9 Chip για τον επεξεργαστή όπως περιέχει και το iPhone 6s καθώς και την υπηρεσία Apple Pay και τις  Ζωντανές φωτογραφίες „Live Photos“.

H KGI επίσης ισχυρίζεται ότι το κινητό θα έχει μία 12 Megapixel κάμερα όπως τα τελευταία μοντέλα του iPhone. Επίσης πιστεύει ότι το νέο 4 ιντσών  iPhone θα πωλείτε με τιμή που κυμαίνεται στα 400$-500$(περίπου 379€). Αυτό θα είναι πραγματικά φθηνότερο σε σύγκριση με τα τελευταία iPhone που κυκλοφορούν στην αγορά. Το ενός έτους iPhone 6 ξεκινάει στα 549$(599€).

Μαζί με την κυκλοφορία του καινούργιου iPhone, η KGI ισχυρίζεται ότι το iPhone 5s θα δει μία σημαντική πτώση τιμής. Για την ακρίβεια ισχυρίζεται ότι θα δούμε μία πτώση 50% του παρόν κόστους της συσκευής, η οποία πουλιέται αυτήν την στιγμή γύρω στα 450$(379€). Αυτό θα είναι ένα σημαντικό άλμα για τις αναδυόμενες αγορές, οι οποίες έδειξαν σημαντικό ενδιαφέρον στα iPhone αλλά λόγω των υψηλών τιμών στράφηκαν αλλού. Ένα καινούργιο iPhone στα 450$(περίπου 379€) με το παλαιό μοντέλο να πέφτει στα 190€ θα στρέψει πολλούς νέους πελάτες στο iPhone, οι οποίοι δεν σκοπεύουν να περιμένουν το iPhone 7 ή κάποια μεγαλύτερη οθόνη (με μεγαλύτερο κόστος) όπως τα iPhone 6 και iPhone 6s.

Η KGI υπολογίζει 131% ανάπτυξη στις αποστολές 4 ιντσών iPhone, γύρω στα 37 εκατομμύρια κομμάτια μέσα στο 2016. Σύμφωνα με τον αναλυτή, πολλές από τις πωλήσεις θα είναι μάλιστα από το αρκετά φτηνότερο iPhone 5s και όχι από το καινούργιο 4 ιντσών iPhone SE.

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το iPhone SE σε μία εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαρτίου, μαζί με το καινούργιο 9,7 Ιντσών iPad Pro που θα πάρει την θέση του πολυσυζητημένου iPad Air 3 και θα συμπεριλαμβάνει το Apple Pencil καθώς και ένα αποσπώμενο πληκτρολόγιο όπως είδαμε στο iPad Pro με την τιμή να κυμαίνεται περίπου όπως αυτές των προηγούμενων Air μοντέλων. Τέλος αναμένεται να ανανεώσει τα λουράκια του Apple Watch, συμπεριλαμβανομένου ενός Nylon και ενός Space Black Milanese Loop.

Δεν υπάρχουν σχόλια