ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα mini ITX FM2+ μητρική με WiFi και M.2 από την ASRock


Η ASRock ανακοίνωσε μία νέα μητρική για το FM2+ socket, η οποία θα μπορούσε να αποτελέσει την ιδανική λύση για όποιον επιθυμεί να στήσει ένα μικρό HTPC ή ένα NAS server. Η νέα της μητρική, A88M-ITXac, φαίνεται να ενσωματώνει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, όπως ενσωματωμένο WiFi και υποστήριξη M.2, στις διαστάσεις μιας mini ITX μητρικής.
.
Η A88M-ITXac βασίζεται στο AMD A88X chipset και υποστηρίζει όλους τους επεξεργαστές για το FM2+ socket. Διαθέτει δύο θέσεις για έως και 32GB μνήμης DDR3-2400+(OC), ενώ η υποστήριξη τόσο για XMP, όσο και AMP profiles, δίνει την δυνατότητα εύκολου υπερχρονισμού αυτής. Η μητρική διαθέτει μία υποδοχή PCIe 3.0 x16 στην οποία αν τοποθετηθεί κατάλληλη κάρτα γραφικών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με την ενσωματωμένη της APU ώστε να προσφέρει αυξημένες επιδόσεις, χάρη στην υποστήριξη του AMD Dual Graphics.

A88M ITXac(L1)

Η μητρική έρχεται με ενσωματωμένο Dual Band 802.11ac WiFi και Bluetooth v4.0 module, καθώς και δύο WiFi κεραίες 2.4/5 GHz της ASRock, προσφέροντας ταχύτατη ασύρματη διασύνδεση που φτάνει τα 433Mbps. Η μητρική επιπλέον υποστηρίζει και M.2 αποθηκευτικά μέσα. Αν και στο TechPowerUp αναφέρεται η ύπαρξη M.2 υποδοχής στο πίσω μέρος της μητρικής, μάλλον υπάρχει μόνο μία, η οποία θα φιλοξενεί είτε το ασύρματο module που βρίσκεται προ εγκατεστημένο, είτε το M.2 αποθηκευτικό μέσο.

A88M ITXac(L2)

Στο υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά της μητρικής βρίσκουμε έξι υποδοχές SATA III, τρεις εξόδους εικόνας, DVI-D, D-Sub, HDMI 1.4a, με δυνατότητα απεικόνισης σε τρεις οθόνες ταυτόχρονα, τέσσερις θύρες USB 3.0, οκτώ USB 2.0, 7.1 ήχο με υψηλής ποιότητας πυκνωτές ELNA για καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα, καθώς και Gigabit LAN της Realtek. Η μητρική επιπλέον ενσωματώνει πλήθος αποκλειστικών χαρακτηριστικών της ASRock.

Δεν υπάρχουν σχόλια