ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Android 11 (Go Edition): Επίσημο για συσκευές με έως 2GB RAM

Λίγες ημέρες μετά το λανσάρισμα του Android 11, ήρθε η ώρα και του Android 11 (Go Edition) να επισημοποιηθεί από τη Google. Για όσους δεν γνωρίζουν, οι Go Edition του λειτουργικού συστήματος Android αποτελούν βελτιστοποιημένες εκδόσεις για συσκευές με entry-level hardware που συνήθως κυκλοφορούν στις αναπτυσσόμενες χώρες.
Το Android 11 (Go Edition) υποστηρίζεται από συσκευές με 2GB μνήμη RAM ή λιγότερη, δηλαδή ανεβαίνει το όριο από το 1.5GB, ωστόσο, η Google δεν ξεκαθαρίζει αν θα απαιτεί από όλα τα νέα smartphones με έως 2GB μνήμη RAM να τρέχουν υποχρεωτικά τη συγκεκριμένη έκδοση.
Remote file
Από πλευράς επιδόσεων, η Google υπόσχεται 20% ταχύτερο άνοιγμα των εφαρμογών σε σύγκριση με το Android 10 (Go Edition), τη συγκεντρωμένη εμφάνιση των συνομιλιών στο σύστημα ειδοποιήσεων από την πλήρη έκδοση του Android 11, βελτιώσεις στον έλεγχο αδειοδότησης των εφαρμογών και την προσθήκη του Safe Folder στην εφαρμογή Files όπου μπορείς να προστατεύσεις τα αρχεία που επιθυμείς με κρυπτογράφηση και τετραψήφιο PIN.
Remote file
Το Android 11 (Go Edition) θα είναι διαθέσιμο από τον επόμενο μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια