ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΜΕ οθόνες mini-LED σε iPad και Mac σύμφωνα με αναλυτή


 Ο Ming-Chi Kuo “ξαναχτύπησε”, αυτή τη φορά με μία εκτίμηση που έχει να κάνει με τις οθόνες των iPad και Mac. Ο γνωστός αναλυτής υποστήριξε ότι ο διαρκώς αυξανόμενος ανταγωνισμός μεταξύ των προμηθευτών της Apple, θα επιτρέψει στην εταιρεία να υιοθετήσει ταχύτερα απ’ ό,τι αναμενόταν τις οθόνες mini-LED για τα iPad και τα Mac της. Ο Kuo εκτιμά πως οι τιμές των πάνελ θα πέσουν από τα 75-85 δολάρια στα 45 δολάρια, με αποτέλεσμα η νέα τεχνολογία να κάνει την εμφάνισή της σε ακόμα περισσότερες συσκευές μέσα στο 2021.

Ο Ming-Chi Kuo εξήγησε μεταξύ άλλων:

Αν και η Epistar (σ.σ. προμηθευτής της Apple) έχει καλύψει τις απαιτήσεις παραγωγής της Apple, πιστεύουμε ότι η τελευταία εξετάζει και άλλους πιθανούς προμηθευτές, προκειμένου να μειώσει περαιτέρω το ποσοστό ρίσκου και το κόστος. Εκ των υποψηφίων τώρα, οι χρόνοι και οι τιμές της Sanan Optoelectronics είναι οι καλύτεροι (ξεπερνώντας ακόμα και τις Osram και Seoul Semiconductor).

Θεωρούμε ότι η Sanan Optoelectronics θα πάρει για τα 2021 και 2022 ένα 20-30% και 45-55% αντίστοιχα από το μερίδιο της Apple στην αγορά των mini-LED. Η ζήτηση για την τεχνολογία mini-LED στην Κίνα έχει αυξηθεί σημαντικά, μία εξέλιξη που κρίνουμε πως θα ωφελήσει τη Sanan Optoelectronics τα επόμενα τρία με πέντε χρόνια.

Σε προηγούμενη εκτίμησή του, ο Ming-Chi Kuo ήθελε την Apple να παρουσιάζει MacBook Pro 14,1 ιντσών με οθόνη mini-LED.

Δεν υπάρχουν σχόλια