ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Google Maps: Το Dark Mode πιο κοντά από ποτέ

Οι δοκιμές για ενσωμάτωση του Dark Mode στο Google Maps έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες, αλλά φαίνεται ότι μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία για να προστεθεί η επιλογή και σε αυτήν την υπηρεσία της εταιρείας. Ο Alessandro Paluzzi και η ιστοσελίδα 9to5Google εντόπισαν αρκετά στοιχεία online και χάριν σε αυτούς μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη εικόνα για το πως θα είναι περίπου η εφαρμογή με ενεργοποιημένο το dark mode.
Για την ακρίβεια, η ιστοσελίδα 9to5Google εντόπισε στην έκδοση beta 10.50 του Google Maps μερικές γραμμές κώδικα που αναφέρονται στις νέες επιλογές του μενού ρυθμίσεων της υπηρεσίας για την ενεργοποίηση του dark mode. Από την άλλη, ο Alessandro Paluzzi κατάφερε να μπει στο μενού και να μας δείξει ορισμένα screenshots μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter.

google-maps-dark-mode-screenshots-al.jpg
Σε αυτά βλέπουμε ότι τα μενού και η μπάρα αναζήτησης είναι σε γκρι απόχρωση, παρόλα αυτά, ο χάρτης παραμένει “φωτεινός”. Αν πάντως θέλετε να δείτε πως θα είναι το Google Maps με ενεργοποιημένο Dark Mode τότε ρίξτε μια ματιά στην κεντρική εικόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια