ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Huawei Watch Fit: Επίσημα το νέο fitness smartwatch

Η Huawei Arabia ανακοίνωσε επίσημα το νέο fitness smartwatch της εταιρείας, το οποίο ονομάζεται Huawei Watch Fit και έρχεται με έναν εντελώς διαφορετικό σχεδιασμό σε σύγκριση με τις προηγούμενες προτάσεις της. Αυτή τη φορά, η Huawei επέλεξε μια αρκετά μεγαλύτερη οθόνη σε ορθογώνιο σχήμα που διαθέτει μόνο ένα κουμπί για τη διαχείριση του στη δεξιά πλευρά.
Το Huawei Watch Fit διαθέτει οθόνη 1.64’’ ανάλυσης 456 x 280 (326ppi) με ελαφρώς κυρτό γυαλί 2.5D, η οποία καλύπτει το 70% της πρόσοψης. Στο εσωτερικό του υπάρχει αισθητήρας GPS, αισθητήρας μέτρησης καρδιακού παλμού και αισθητήρας μέτρησης των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα, ενώ η μπαταρία του προσφέρει αυτονομία έως 10 ημερών με μία φόρτιση. Ζυγίζει μόλις 21gr και η κατασκευή του είναι ανθεκτική στο νερό σε βάθος έως 50m.
Από πλευράς λογισμικού, το Huawei Watch Fit προσφέρει 98 sports modes, 12 animated προγράμματα άσκησης για να παρακολουθείς τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις στην οθόνη, παρακολούθηση του ύπνου, παρακολούθηση των επιπέδων stress, ασκήσεις αναπνοής, playback controls για τη διαχείριση της μουσικής, καιρό και ειδοποιήσεις.
Για την ώρα έχει γίνει γνωστό ότι θα κυκλοφορήσει στη Σαουδική Αραβία στις 3 Σεπτεμβρίου σε αποχρώσεις ροζ, μαύρο και πράσινο, με την τιμή του κοντά στα €90.

Δεν υπάρχουν σχόλια