ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Football Manager 2020, Watch Dogs 2 και Stick It To The Man δωρεάν


 Τρομερή η νέα εβδομάδα δωρεάν παιχνιδιών στο Epic Games Store. Το κατάστημα φέρνει για πρώτη φορά το Football Manager 2020 στον κατάλογο της και το μοιράζει δωρεάν σε όλους, ενώ μαζί του μπορούμε να αποκτήσουμε τα Watch Dogs 2 και Stick It To The Man αρκεί να τα προσθέσουμε στη βιβλιοθήκη μας έως τις 24 Σεπτεμβρίου 2020.

Το Football Manager 2020 δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Αποτελεί την τελευταία έκδοση του πασίγνωστου simulation και περιλαμβάνει 118 πρωταθλήματα από 53 χώρες. Επίσης, υποστηρίζεται το cross-play μεταξύ του Epic Games Store και του Steam.

Το Watch Dogs 2 μας βάζει και πάλι στους δρόμους του San Francisco Bay Area σε ένα open-world περιβάλλον όπου μπορείς να χακάρεις τα πάντα για λογαριασμό της περίφημης ομάδας DedSec. Είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά το 2016 και οι gamers το υποδέχτηκαν καλύτερα από το πρώτο μέρος.

Τέλος το Stick It To The Man είναι ένα κωμικό puzzle game με μοναδική ατμόσφαιρα. Ακολουθούμε την ιστορία του Ray, ενός τυπά που μετά από ένα περίεργο ατύχημα ξυπνά με ένα τεράστιο ροζ χέρι να εξέχει από τον εγκέφαλο του και έχει την ικανότητα να διαβάζει τη σκέψη των άλλων. Παρόλα αυτά, σύντομα ανακαλύπτει πως τον κυνηγούν για ένα έγκλημα που δεν έχει διαπράξει.

Football Manager 2020 - [Epic Games Store Link]

Watch Dogs 2 - [Epic Games Store Link]

Stick It To The Man - [Epic Games Store Link]

Δεν υπάρχουν σχόλια