ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Samsung Galaxy Book Flex 5G έχει 11th Gen Intel επεξεργαστή

Η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια ανακοίνωσε αρκετά προϊόντα και ένα από αυτά είναι το εντυπωσιακό Samsung Galaxy Book Flex 5G, που διαθέτει 11th Gen Intel επεξεργαστή. Εν ολίγοις, δεν πρόλαβε η Intel να μας πει τα νέα, και η Samsung αποκάλυψε τον πρώτο υπολογιστή με τους νέους επεξεργαστές.
Σε αντίθεση με το απλό Galaxy Book Flex, το νέο 5G μοντέλο δεν έχει QLED οθόνη. Η εταιρεία αποφάσισε να βάλει στο Samsung Galaxy Book Flex 5G μία 13,3 ιντσών οθόνη αφής με ανάλυση FHD. Επίσης, το νέο μοντέλο έρχεται πακέτο με stylus που θυμίζει το S Pen.
Samsung Galaxy Book Flex 5G
Το Galaxy Book Flex 5G κυκλοφορεί με 11th Gen Intel i5 ή i7, μέχρι 16GB LPDDR4x μνήμη RAM και 512GB NVMe SSD, για τα γραφικά χρησιμοποιεί την Intel Iris Xe GPU, και τρέχει Windows 10 Home ή Pro.
Στο πάνω bezel της οθόνης του Samsung Galaxy Book Flex 5G υπάρχει μία 720p κάμερα και στο backlit πληκτρολόγιο μία ακόμα με 13MP αισθητήρα – που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν πίσω κάμερα όταν το μετατρέπεις σε tablet.
Samsung Galaxy Book Flex 5G
Από συνδεσιμότητα και θύρες, το Galaxy Book Flex 5G έχει Thunderbolt 4, USB type-C, USB type-A 3.0, HDMI, κλασική θύρα ήχου 3.5mm, υποδοχή microSD και κάρτας SIM, και υποστηρίζει Wi-Fi 6, 4G LTE, sub-6GHz 5G και Bluetooth 5.0.
Οι διαστάσεις του Samsung Galaxy Book Flex 5G είναι 304,9×202,3×13,9 χιλιοστά, ζυγίζει 1,26 κιλά, έχει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, δύο 5W AKG ηχεία, και 69.7Whr μπαταρία. Αν ρωτάς για τιμές, η εταιρεία δεν ανακοίνωσε τίποτα, αλλά μέχρι την κυκλοφορία του θα αποκαλύψει και τις τιμές των εκδόσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια